-Hadi bana ter attır.King: Beni nasıl yeneceksin?
Marimo: Eğer ruhlarımız karşı karşıya gelecekse senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister
Ashura, şişi sonson![]()
Zoro
@Sir Crocodile
Yosunlu mosunlu diyolla.
-Hadi bana ter attır.King: Beni nasıl yeneceksin?
Marimo: Eğer ruhlarımız karşı karşıya gelecekse senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister
Ashura, şişi sonson![]()
Fazla aşure de zarar şimdi. Şeker var, tansiyon var, kalp var lütfen. :SAdamı aşurenin içinde alerjisi olduğu şeylerle öldürecekler![]()
King de gençliğinin baharında değil , rahat 40 üstü.Tehlikeli , kaşık kaşık götürürken tık deyip düşüverir belli olmaz.Fazla aşure de zarar şimdi. Şeker var, tansiyon var, kalp var lütfen. :S
Açlık da tehlikeli şimdi Zoro'yu gördük tansiyonu düştü yıkıldı zavallı.King de gençliğinin baharında değil , rahat 40 üstü.Tehlikeli , kaşık kaşık götürürken tık deyip düşüverir belli olmaz.

Ben biraz uyuyorum, sen o sırada sıkıntımı öldür! Tabii yapabilirsen

King de gençliğinin baharında değil , rahat 40 üstü.Tehlikeli , kaşık kaşık götürürken tık deyip düşüverir belli olmaz.
Burda ne güzel muhabbet dönmüş yahu.Açlık da tehlikeli şimdi Zoro'yu gördük tansiyonu düştü yıkıldı zavallı.
@Raiden
Yosunu da hiç sevmem cevizli olaydı iyi giderdi.

İddia lafı hafif kalır. Yenecek...ve Zoronun o Kingi yeneceğini mi iddia ediyorsun sen?
Zoro'nun asgarisi Jack'ten başlar bu adada 

Bu nedir?g4 demek hmm elephant gatlink g4 demek Allah Allah
Bu kendine geldikten sonraki saldırısı ilk saldırısı değil kiBu nedir?
Senin mantığınla gidelim;İddia lafı hafif kalır. YenecekZoro'nun asgarisi Jack'ten başlar bu adada
Hadi Jack'i de yenemez de. Hadi, hadiiiiiiiii![]()