-Hadi bana ter attır.King: Beni nasıl yeneceksin?
Marimo: Eğer ruhlarımız karşı karşıya gelecekse senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister
Ashura, şişi sonson
Zoro
@Sir Crocodile
Yosunlu mosunlu diyolla.
-Hadi bana ter attır.King: Beni nasıl yeneceksin?
Marimo: Eğer ruhlarımız karşı karşıya gelecekse senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister
Ashura, şişi sonson
Fazla aşure de zarar şimdi. Şeker var, tansiyon var, kalp var lütfen. :SAdamı aşurenin içinde alerjisi olduğu şeylerle öldürecekler
King de gençliğinin baharında değil , rahat 40 üstü.Tehlikeli , kaşık kaşık götürürken tık deyip düşüverir belli olmaz.Fazla aşure de zarar şimdi. Şeker var, tansiyon var, kalp var lütfen. :S
Açlık da tehlikeli şimdi Zoro'yu gördük tansiyonu düştü yıkıldı zavallı.King de gençliğinin baharında değil , rahat 40 üstü.Tehlikeli , kaşık kaşık götürürken tık deyip düşüverir belli olmaz.
Ben biraz uyuyorum, sen o sırada sıkıntımı öldür! Tabii yapabilirsen
King de gençliğinin baharında değil , rahat 40 üstü.Tehlikeli , kaşık kaşık götürürken tık deyip düşüverir belli olmaz.
Burda ne güzel muhabbet dönmüş yahu.Açlık da tehlikeli şimdi Zoro'yu gördük tansiyonu düştü yıkıldı zavallı.
@Raiden
Yosunu da hiç sevmem cevizli olaydı iyi giderdi.
İddia lafı hafif kalır. Yenecek Zoro'nun asgarisi Jack'ten başlar bu adada...ve Zoronun o Kingi yeneceğini mi iddia ediyorsun sen?
Bu nedir?g4 demek hmm elephant gatlink g4 demek Allah Allah
Bu kendine geldikten sonraki saldırısı ilk saldırısı değil kiBu nedir?
Senin mantığınla gidelim;İddia lafı hafif kalır. Yenecek Zoro'nun asgarisi Jack'ten başlar bu adada
Hadi Jack'i de yenemez de. Hadi, hadiiiiiiiii