Law döver Hawkins'i zatenKuzeylilerin vs.si olacak gibi görünüyor zaten. Beklediğimiz gibi olursa bu vs. o zaman görülür zaten Law nasıl üstünlük kuruyormuş Hawkins'in üstünde. Ee o zamanda çizik dahi atamaz diyenler susar artık.![]()

Law döver Hawkins'i zatenKuzeylilerin vs.si olacak gibi görünüyor zaten. Beklediğimiz gibi olursa bu vs. o zaman görülür zaten Law nasıl üstünlük kuruyormuş Hawkins'in üstünde. Ee o zamanda çizik dahi atamaz diyenler susar artık.![]()
Akitir zaten. Hawkins 4. canda iken Law kaçmaya yer arar :d klasik Taragal. Neyse 944'e az kaldıBu adam Doffy'den kan akıtmış, Hawkins'ten mi akıtamayacak.![]()
Sen bana mı inatsın ya. Afedersin de her yer de bıt bıt bıt. Çok oynama bana sert yanımı görmedin sen benim daha. Ben goygoy yapmıyorum burada.Akitir zaten. Hawkins 4. canda iken Law kaçmaya yer arar :d klasik Taragal. Neyse 944'e az kaldı![]()
Evet öldürmüyor. Öldüremiyor değil.Çünkü bölme saldırı öldürmüyor. Sadece bölüyor. Adamın meyve gücü bu. Tek ihtimal bu.
Taam taam. Hawkinsi alsın bi zahmet diyeyim :dSen bana mı inatsın ya. Afedersin de her yer de bıt bıt bıt. Çok oynama bana sert yanımı görmedin sen benim daha. Ben goygoy yapmıyorum burada.![]()
İSTESE DE ÖLDÜREMİYOR. Adamın meyvesinin özelliği o. Öldürebilse vergoyu direkt öldürürdü zaten. Bölmekle uğraşmazdı. Anlatamıyoruz ya. Ya siz ne zamandır okuyorsunuz bu mangayı valla şoka girdim. Adamın meyvesinin gücünü bilmeden mi okudunuz valla şoka girdim.Evet öldürmüyor. Öldüremiyor değil.
Dimi ya kendi diyor zaten ben insanları öldürmüyorum diye. İstese öldürür.Evet öldürmüyor. Öldüremiyor değil.
Bizde diyoruz ki adam öldürmeyi sevmiyor. İnsanları öldürmem diyor. Doktorum diyor.Öldürebilse vergoyu direkt öldürürdü zaten. Bölmekle uğraşmazdı.
İSTESE DE BÖLEREK ÖLDÜREMEZ. Adı üstünde BÖLÜYOR. Yaşar şekilde ikiye ayırıyor. Neşter gibi kesiyor. Tedavi amaçlı bölüyor meyve. Room dediği şey ameliyat odası alla allaDimi ya kendi diyor zaten ben insanları öldürmüyorum diye. İstese öldürür.
Bir tek Doffy'nin ölmesini istedi, doğal olarak. Gimme Knife saldırısını kullandı. Onda da Doffy kendini onare edebildi.
Ayrıca kim kimi öldürmüşte sanki bir Law öldürmemiş gibi konuşuluyor.
Gamma knife ne oluyor, onu da bir anlatsana bana.İSTESE DE ÖLDÜREMİYOR. Adamın meyvesinin özelliği o. Öldürebilse vergoyu direkt öldürürdü zaten. Bölmekle uğraşmazdı. Anlatamıyoruz ya. Ya siz ne zamandır okuyorsunuz bu mangayı valla şoka girdim. Adamın meyvesinin gücünü bilmeden mi okudunuz valla şoka girdim.