Bir şey merak ettim şimdi bu kairoseki meyveyi engelliyor ama nasıl haki engelliyor anlamadım mantığıma yatmadı.
Kairoseki normalde haki kullanan birisinin haki kullanmasını etkiliyor mu daha önce görmedik sanırım. Genelde meyve güçlerini bastırmak için meyve kullanıcılarına takılıyor bu çeşit kelepçeler. Bi ihtimal meyve kullanıcılarının haki kullanmasını etkilemesinin nedeni meyve ruhu ve kullanıcının ruhunun kaynaşmasıdır :S Belki. Yani.Bir şey merak ettim şimdi bu kairoseki meyveyi engelliyor ama nasıl haki engelliyor anlamadım mantığıma yatmadı.
Hapishanede gördük sanki. Luffy keşke haki kullanabilsem diyordu. Kaiosekiler birçok yönden meyve kullanan kişileri etkiliyor. Udon'da o yüzden gücü azaltılmış kelepçeler vardı. İş yapabilsinler diye.Kairoseki normalde haki kullanan birisinin haki kullanmasını etkiliyor mu daha önce görmedik sanırım. Genelde meyve güçlerini bastırmak için meyve kullanıcılarına takılıyor bu çeşit kelepçeler. Bi ihtimal meyve kullanıcılarının haki kullanmasını etkilemesinin nedeni meyve ruhu ve kullanıcının ruhunun kaynaşmasıdır :S Belki. Yani.
Mesajı güncelledim.Hapishanede gördük sanki. Luffy keşke haki kullanabilsem diyordu.
İlginçmiş o zaman. Meyve kullanan kişiler için geçerli midir?Mesajı güncelledim.
İlginçmiş o zaman. Meyve kullanan kişiler için geçerli midir?
Belki. Yani
Aynen haki kullabilsem diyordu benim de o zaman kafama takıldı normal saldırılar yapıyordu ama hakili saldırlar yapmadı.Hapishanede gördük sanki. Luffy keşke haki kullanabilsem diyordu. Kaiosekiler birçok yönden meyve kullanan kişileri etkiliyor. Udon'da o yüzden gücü azaltılmış kelepçeler vardı. İş yapabilsinler diye.
Dediğin gibi olabilir öyle aklıma gelmemişti saolasın kardeş.Kairoseki normalde haki kullanan birisinin haki kullanmasını etkiliyor mu daha önce görmedik sanırım. Genelde meyve güçlerini bastırmak için meyve kullanıcılarına takılıyor bu çeşit kelepçeler. Bi ihtimal meyve kullanıcılarının haki kullanmasını etkilemesinin nedeni meyve ruhu ve kullanıcının ruhunun kaynaşmasıdır :S Belki. Yani.
Edit: bak googleda aratınca şey çıktı, Ray baba insan satılan yerde bu kairoseki kelepçeler varken haki kullanıyordu denmiş.