Tanuki neyse de, rica ederim Tanrıya hakaret etmeyelim.Tanuki'den nefret ediyorum. Usopp 1 tanuki 2. Umarim bu arc Kaido tarafindan imha edilirler
Tanuki neyse de, rica ederim Tanrıya hakaret etmeyelim.Tanuki'den nefret ediyorum. Usopp 1 tanuki 2. Umarim bu arc Kaido tarafindan imha edilirler
Filo amiralinin bile üzerinde yetki olarak. Gücü belirsiz. Ama bence de ilk 10 olabilir.Şu sıralar heryer de Kong konuşulur olmuş bunla ilgili bir bilgi mi atladık noldu? Hatta bazı teorilerde Monkey D. Kong filan diyorlar. En güçlü 10 kişiden biri deniyor seri de...
Garp ile akrabalığı var deniyor şu sıralar teorilerde.Filo amiralinin bile üzerinde yetki olarak. Gücü belirsiz. Ama bence de ilk 10 olabilir.
Garp'ın babası olabilir.Şu sıralar heryer de Kong konuşulur olmuş bunla ilgili bir bilgi mi atladık noldu? Hatta bazı teorilerde Monkey D. Kong filan diyorlar. En güçlü 10 kişiden biri deniyor seri de...
Baba değil de abi kuzen gibi bir şey daha mantıklı duruyor yaş itibariyle.Garp'ın babası olabilir.
O değil de D'lere o kadar düşman olan bir topluluğun veya devletin icinde bir cok D. Barindırması çelişki değil mi ya?Baba değil de abi kuzen gibi bir şey daha mantıklı duruyor yaş itibariyle.
Herşey olabilir. Abisi olsa efsane olur gerçi.Baba değil de abi kuzen gibi bir şey daha mantıklı duruyor yaş itibariyle.
Aslında çok tercih edilen bir uygulamadır. En kısa yoldan şu sözle açıklanabilir aslında "Dostunu yakın tut, düşmanını ise daha yakın."O değil de D'lere o kadar düşman olan bir topluluğun veya devletin icinde bir cok D. Barindırması çelişki değil mi ya?
Kutsal ejderleri bitirmek isteyen adamın adı DRAGONO değil de D'lere o kadar düşman olan bir topluluğun veya devletin icinde bir cok D. Barindırması çelişki değil mi ya?
Ben de abisi olsun isterim. Ama çıkmasa bile baya über bir şey çıkacağı kesin. Belki Roger'ın akrabası çıkar plot twist olarakHerşey olabilir. Abisi olsa efsane olur gerçi.