Mangaka onaylı bilgi olsa da önemli değil pek. Bütün serilerde güçlü adamların güçlü kılıçları olur. Japonlarda daha da belirgindir bu durum.Adam kendi yorumlamamış mı kılıçları? Niye coştunuz anlamadım.
Çok garip şeyler tartışıyoruz ya. Bi' durup düşününce soğuyorum. :/Mangaka onaylı bilgi olsa da önemli değil pek. Bütün serilerde güçlü adamların güçlü kılıçları olur. Japonlarda daha da belirgindir bu durum.
Var.Aladdin'in Daifuku'ya saldırdığı sahne mangada var mıydı?
Enies Lobby'de marangozların önünde rahatça soyunmuştu, Sanji ve Brook'un niyetleri bozuk olduğundan onlara göstermiyordu. Arabasta'da da aynı şekilde.Değillerdir de o zaman kapı deliğinden bakan Sanji'yi de umursamasaydı. Yüzüne karşı külodunu görmek istiyorum diyen Brook u da umursamasaydı. Nami'nin bu konuda ki tavrını biliyoruz ve benimde hiç hoşuma gitmedi. 3 sayfa hamam sahnesi göreceğimize Zoro'yu 1 sayfa göreydik kılıcı çalanla beraber
Sanji'nin niyeti bozuk tamam da Brook un ne günahı var. Kemik külot istiyor sadece.Enies Lobby'de marangozların önünde rahatça soyunmuştu, Sanji ve Brook'un niyetleri bozuk olduğundan onlara göstermiyordu. Arabasta'da da aynı şekilde.
Benim bildiğim kız hep rahattı, Zoro ve Luffy'nin önünde soyunuyordu. Sanji ve Brook abaza, kız güvenmiyor haliyle.Sanji'nin niyeti bozuk tamam da Brook un ne günahı var. Kemik külot istiyor sadece.
Vay be. Güzel gösterge ama, Aladdin'i de bir ara listelerime katayım. Jinbei'nin bence de Koca Ana dışı herkese şansı var. WB tümenleri arasına girse 2-3. adamdan aşağı olmazdı.Var.
Jinbe'nin adamı bile Daifuku ile kapışacak güçte.En son Sanji kapışıyordu bu Daifuku ile.Pedro'nun neden öyle laflar edip övdüğü anlaşılıyor Jinbe için.Koca anayı o şekilde püskürten adamın tayfasından herkese karşı şansı vardır bence.Hadi Kata'yı da çıkaralım gerisine kesin vardır.