Pandaman mı la o?Roger Korsanlarının Karasakalıdır kendisi. Baksana şuna kendi gücünü saklayıp nasıl da en arka saflarda ince ince hazırlıyor planını...
Pandaman mı la o?Roger Korsanlarının Karasakalıdır kendisi. Baksana şuna kendi gücünü saklayıp nasıl da en arka saflarda ince ince hazırlıyor planını...
Evet.Pandaman mı la o?
Bu saiko'dan çok şey çıkar. Im olmasın sakın? Belki Im'in ajanıdır.
Yok yav o kadar da değildir. Oda genel de bu karakteri eğlence için çiziyor. Her yerde çizebiliyor bunu yani ciddi bir yerde çizmesi sıvamak olur. Bunun dışında böyle çizmeye devam eder muhtemelen. Sürekli görüyoruz ve seri sonuna kadar da görürüz.Bu saiko'dan çok şey çıkar. Im olmasın sakın? Belki Im'in ajanıdır.
Son adada bizimkileri bekleyen son Di. Panda D. ManYok yav o kadar da değildir. Oda genel de bu karakteri eğlence için çiziyor. Her yerde çizebiliyor bunu yani ciddi bir yerde çizmesi sıvamak olur. Bunun dışında böyle çizmeye devam eder muhtemelen. Sürekli görüyoruz ve seri sonuna kadar da görürüz.
Zaman içinde tek gözlü çizilmeye başlanacak zira son düşman o.Roger Korsanlarının Karasakalıdır kendisi. Baksana şuna kendi gücünü saklayıp nasıl da en arka saflarda ince ince hazırlıyor planını...
Adamın kendisi öyle yorumlamamış mı? Oda tarafından verilen bilgi değil diye biliyorum.Mihawk'ın kılıcı Yoru için dağları kolayca kesebilecek bir doğrama gücüne sahiptir diyor.
Dostum ben zaten kesin veri olarak kabul etmiyorum ama kabul edenler için buraya yazıyorum. Orada yazan anlamdan direk kılıcın dağları doğrayacak kadar kesme gücü olduğunu söylemiş. İşin içinde Mihawk felan yazmıyor. Direk kılıçtan bahsetmiş.Adamın kendisi öyle yorumlamamış mı? Oda tarafından verilen bilgi değil diye biliyorum.
Kılıç ona imkan veriyordur vermesine de gidip Tashigi alsa dağ kesemez.
Kafam kadar Slash da atıyordur. Mangadaki buz dağından bahsediyor herhalde.Dostum ben zaten kesin veri olarak kabul etmiyorum ama kabul edenler için buraya yazıyorum. Orada yazan anlamdan direk kılıcın dağları doğrayacak kadar kesme gücü olduğunu söylemiş. İşin içinde Mihawk felan yazmıyor. Direk kılıçtan bahsetmiş.