Büyük ihtimal öyle. Kılıç yere yanlışlıkla düşse yeri keser öyle baba bir kılıç.Kafam kadar Slash da atıyordur. Mangadaki buz dağından bahsediyor herhalde.
Büyük ihtimal öyle. Kılıç yere yanlışlıkla düşse yeri keser öyle baba bir kılıç.Kafam kadar Slash da atıyordur. Mangadaki buz dağından bahsediyor herhalde.
Kılıca değil, sallayana bakacaksın. Yoksa Mihawk'ın maymunu da Yoru gibi bir kılıç kullanıyordu.Büyük ihtimal öyle. Kılıç yere yanlışlıkla düşse yeri keser öyle baba bir kılıç.
Filler sahne. Taklit kılıç. Mihawk'ın ki en iyi 12'den. Ayrıca yorum yok yazanı söylüyorum.Kılıca değil, sallayana bakacaksın. Yoksa Mihawk'ın maymunu da Yoru gibi bir kılıç kullanıyordu.
Luffy için yakıt gibi bişey bu yiyecekler. fakat yakıtı kullanan motor yani beden bozulduysa ne kadar verimli olur :S Mesela zamanında Crocodile tarafından delinen Luffy yemek yiyince bu yaranın iyileşeceğini sanmıştı ama sonradan bayıldı. Ayılınca daha iyi hissediyordu büyük ihtimalle. Yani bedeni iyileştirmek için uyku biraz daha önemli duruyor. Daha sonradan başka yerlerde de görüyoruz yemeğin yakıtı olduğunu.Süt içmesine bile gerek yok gücünü toplaması için yemek yeterli oluyor anormal bir vücudu olduğu kesin süt ile dişi çıkan bir adam Luffy yemek yedi gücünü topladı olayı yeni bir şey değil zatenGücünün ne kadarını toparlamıştır bilemem o kadar et ile ama bazı sözler bir şeyleri açıklığa kavuşturur inş. xD
Biliyorum ama örnek olarak verilebilir. Ayrıca Mihawk adamdır ve kılıcını rahatlıkla çekerek 3 Amiral alacak potansiyele sahiptir...Filler sahne. Taklit kılıç. Mihawk'ın ki en iyi 12'den. Ayrıca yorum yok yazanı söylüyorum.
Yok zaten öğrenmek için sordum, kimin hazırladığı ile ilgili. Ben adamın kendi çıkarımlarına göre yaptığını biliyordum onu sormak istedim sadece. Sonraki yazdığım ise kendi yorumum.Dostum ben zaten kesin veri olarak kabul etmiyorum ama kabul edenler için buraya yazıyorum. Orada yazan anlamdan direk kılıcın dağları doğrayacak kadar kesme gücü olduğunu söylemiş. İşin içinde Mihawk felan yazmıyor. Direk kılıçtan bahsetmiş.
Yok diye hatırlıyorum. Bir ara kontrol etmek lazım.Aladdin'in Daifuku'ya saldırdığı sahne mangada var mıydı?