Bu kadar düşmüş olmak da kötü. Bayılmış. Herkesi Zoro sanma.Sana sayfa mı atalım yani, kucaklanırken
@Omeawamo93
Fazla yüklenme. O sahne zaten ağır geliyor hala.
Bu kadar düşmüş olmak da kötü. Bayılmış. Herkesi Zoro sanma.Sana sayfa mı atalım yani, kucaklanırken
Sebep istiyordu sebebi ile birlikte attım manga sayısını artık dönüp tekrar bakarsa yoruma görür şimdi Zoro'nun sebebi lazım bayılma sebebiBu kadar düşmüş olmak da kötü. Bayılmış. Herkesi Zoro sanma.
@Omeawamo93
Fazla yüklenme. O sahne zaten ağır geliyor hala.
O kadar da dedik ''Bir Şeyler Yapıyor'' haricinde ile gelin diye ama gene aldığımız sonuç şuSebep istiyordu sebebi ile birlikte attım manga sayısını artık dönüp tekrar bakarsa yoruma görür şimdi Zoro'nun sebebi lazım bayılma sebebi
Edit: Bir ileri seviyeyi buradan görebilirsinizBig Mom bir şeyler yapıyor o ana kadar bir şeyi yok zaten
Tamam ferit yarın den den mushi ile arayıp sorarım yaptığı tekniğin ne olduğunu Big Mom'aO kadar da dedik ''Bir Şeyler Yapıyor'' haricinde ile gelin diye ama gene aldığımız sonuç şu
Edit: Bir ileri seviyeyi buradan görebilirsiniz
Keşke bu olaylar Zoro tırmık yediğinde olsaydı :T o aralar böyleydi bu zorocular, bişey var kesin yoksa bayılmaz, kesin zehir var, açtı aç :S çok gezdi başı döndü falan. Ah ah ne günlerdi.
Aç bölüm yorumlarını oku aynısını orada da söyledimKeşke bu olaylar Zoro tırmık yediğinde olsaydı :T o aralar böyleydi bu zorocular, bişey var kesin yoksa bayılmaz, kesin zehir var, açtı aç :S çok gezdi başı döndü falan. Ah ah ne günlerdi.
Teknik yapmıyor, kolu ile savunuyor sadece, bir ileri seviyeye yükseltmeyelim olayı benceTamam ferit yarın den den mushi ile arayıp sorarım yaptığı tekniğin ne olduğunu Big Mom'a
Bayılmayı atsana buraya? Bir de ciddi ciddi tartışıyormuşsun.Aç bölüm yorumlarını oku aynısını orada da söyledim
Teknik yapmıyor, kolu ile savunuyor sadece, bir ileri seviyeye yükseltmeyelim olayı bence
Elinin etrafındakiler zaten açıklandı, haki ama emcükleme yok yani
Sudandır o sudan.Keşke bu olaylar Zoro tırmık yediğinde olsaydı :T o aralar böyleydi bu zorocular, bişey var kesin yoksa bayılmaz, kesin zehir var, açtı aç :S çok gezdi başı döndü falan. Ah ah ne günlerdi.
Ben savunma sahnesini demiyorum ki ah be ferit sen benim editlediğim yorumda ki manga sayfasına baktığına emin misin sol üst panelde baya savunma hareketi değil mi o Bak tekrar atıyorum ha. Hakinin tekniği ama hangi tekniği bir teknik var mı ? VarAç bölüm yorumlarını oku aynısını orada da söyledim
Teknik yapmıyor, kolu ile savunuyor sadece, bir ileri seviyeye yükseltmeyelim olayı bence
Elinin etrafındakiler zaten açıklandı, haki ama emcükleme yok yani