Zoro'nun, Monet'i uzaktan kesmesi var.Bununla ilgili bir örnek var mı? Bilmediğim için soruyorum.
Amiral seviyesi falan dendi. :/Alla alla şaşırtmadı. Eeee? Dofta h haki çıkınca naptılar?
Zoro'nun, Monet'i uzaktan kesmesi var.Bununla ilgili bir örnek var mı? Bilmediğim için soruyorum.
Amiral seviyesi falan dendi. :/Alla alla şaşırtmadı. Eeee? Dofta h haki çıkınca naptılar?
Hele Kuzan ile karşılaşınca çok pis gaza gelenler olmuştu diye hatırlıyorum. Çocuktum o zamanlarZoro'nun, Monet'i uzaktan kesmesi var.
Amiral seviyesi falan dendi. :/
Yeni amiraller bile amiral seviyesi değil falan filan. Olur öyleAmiral seviyesi falan dendi. :/
Teşekkürler, bölüme tekrar bakacağım.Zoro'nun, Monet'i uzaktan kesmesi var.
Amiral seviyesi falan dendi. :/
Belli başlı güç unsurları ile ağır topları senden farklı yorumlamak neden "yorumlayamamak" oluyor? Yorumlarını Canon olarak mı kabul etmemiz gerekiyor?Seride belli başlı güç unsurları ve belli başlı ağır toplar var. Bu ikisini birbirinden ayrı düşünmek bazı şeyleri iyi yorumlayamamaktan kaynaklıdır. Bu anlamda koskoca seride 3 tane en iyi ünvanından birini almış Mihawk'a da hakisi yoktur demek saçmadır. Neyse biz haki sadece Luffy'ye has olacak diyen kılıç ustalarında haki çıkmaz diyen kafaları gördüğümüz için bu tarz düşüncelere alıştık
Bildiğin kezban ya
Şu tatlılığa bak ya. Megami.
Megami neci oluyor?
Şu tatlılığa bak ya. Megami.
Anlamadım soruyuMegami neci oluyor?
Hayır tabi. Herkes benim gibi yorumlasa bizim bir farkımız olmazBelli başlı güç unsurları ile ağır topları senden farklı yorumlamak neden "yorumlayamamak" oluyor? Yorumlarını Canon olarak mı kabul etmemiz gerekiyor?