Adamın her dediği doğru çıkıyor Yanındakiler iplemiyor. Nasıl mal oluyor? Kaidoyu bir şekil kafalamış ve başa geçmiş. Öyle ya da böyleOrochi malin tekidir
Kaido'ya guveniyor her mevzuda. Kendine guveni olmasi lazim.Adamın her dediği doğru çıkıyor Yanındakiler iplemiyor. Nasıl mal oluyor? Kaidoyu bir şekil kafalamış ve başa geçmiş. Öyle ya da böyle
Cidden mal birisi değil. Hatta Vegapunk'ı isteyecek kadar da ileri görüşlü. Sırf tipiden kaybediyor. :/ Umuyorum bu tipsizi, Zoro bir güzel rezil eder. Wano halkı biraz keyiflensin.Adamın her dediği doğru çıkıyor Yanındakiler iplemiyor. Nasıl mal oluyor? Kaidoyu bir şekil kafalamış ve başa geçmiş. Öyle ya da böyle
Söyledikleri harfi harfine doğru geyşa partisindeki. Sanjinin olayını dahi doğru yorumladı. Kimsenin iplemediği bir adam oldu :/ Adamı yanındakiler dahi iplemiyor. Wano sonu elinde kalan tek unvan ve tek saygı duyulan şeyi shogunluğu gidince adam dımdızlak kalacak. Yazık lan.Cidden mal birisi değil. Hatta Vegapunk'ı isteyecek kadar da ileri görüşlü. Sırf tipiden kaybediyor. :/
Adamın her dediği doğru çıkıyor Yanındakiler iplemiyor. Nasıl mal oluyor? Kaidoyu bir şekil kafalamış ve başa geçmiş. Öyle ya da böyle
Ben güçlü demedim. Senin "Orochi maldır" lafına cevap verdim.Kendi gücune guvenemeyen adam baskasinin gucune guveniyor ne hikmetse.
Ben de "güçlü" olacak diye bir sey demedim. Her lafa "Kaido arkamda,Kaido arkamda" diye yapmamalı kendini ortaya koymalı dedim.Ben güçlü demedim. Senin "Orochi maldır" lafına cevap verdim.