King ve Queen amiral( öldüremez.) Geçiniz.O zaman eline iki ceset alır. King ve Queen bir amirali kesin öldürür ama Mihawk.. Yoo dostum yoooo
Edit:Öldürebilir olacak.
Son düzenleme:
King ve Queen amiral( öldüremez.) Geçiniz.O zaman eline iki ceset alır. King ve Queen bir amirali kesin öldürür ama Mihawk.. Yoo dostum yoooo
İkisi birlikte alır diyorum. İkisi birlikte alamaz demek istiyorsan ben de "geçiniz" derim.King ve Queen amiral öldüremez. Geçiniz.
Alabilir veya alamayabilir. Öldürür diyorsun. Ama 2 sağ kol bir amirale eşittir dediginiz gibi.İkisi birlikte alır diyorum. İkisi birlikte alamaz demek istiyorsan ben de "geçiniz" derim.
Yendikten sonra neden öldüremesin ?Alabilir veya alamayabilir. Öldürür diyorsun.
Yav Samuray "kesinlik" katan sensin. "Kesin öldürür" diyen sensin. Alamadığı kişiyi nasıl öldürsün? Aldığı kisiyi oldurur elbet ona laf etmiyorum.Yendikten sonra neden öldüremesin ?
Kesin yenerler ve öldürürler çünkü. Aksi güç seviyelerine ters bir durum. Ben sadece sağ kolun bile amiral yenme olasılığı var diyorum sen sağ kolun yanına sol kol verip yenemeyedebilirler diyorsunYav Samuray "kesinlik" katan sensin. "Kesin öldürür" diyen sensin. Alamadığı kişiyi nasıl öldürsün? Aldığı kisiyi oldurur elbet ona laf etmiyorum.
Düzeltme: Tabi bende öldüremez diye kesinlik kattim. Bende de hata var.
Ben 2 sag kol = Amiral=Yonkoucuyum cünkü. Sende Sağ kol=Amiral<Yonkoucusun. O yüzden şaşırman normal.Kesin yenerler ve öldürürler çünkü. Aksi güç seviyelerine ters bir durum. Ben sadece sağ kolun bile amiral yenme olasılığı var diyorum sen sağ kolun yanına sol kol verip yenemeyedebilirler diyorsun
Senin bu hareketli avatarların süper ya banada bi tane ayarlasana Luffy ile ilgiliBuyur:
Gelecek Avatarim. Eger Zoro'cuyla olan iddiamı kaybedersem 1yil bu kalacak. Ne de olsa yesil var.
Sen sağ kolu ne sanıyorsun bilmiyorum.Ben 2 sag kol = Amiral=Yonkoucuyum cünkü. Sende Sağ kol=Amiral<Yonkoucusun. O yüzden şaşırman normal.