Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav Samuray "kesinlik" katan sensin. "Kesin öldürür" diyen sensin. Alamadığı kişiyi nasıl öldürsün? Aldığı kisiyi oldurur elbet ona laf etmiyorum.
Düzeltme: Tabi bende öldüremez diye kesinlik kattim. Bende de hata var.
Kesin yenerler ve öldürürler çünkü. Aksi güç seviyelerine ters bir durum. Ben sadece sağ kolun bile amiral yenme olasılığı var diyorum sen sağ kolun yanına sol kol verip yenemeyedebilirler diyorsun :hoo:
 
Ben 2 sag kol = Amiral=Yonkoucuyum cünkü. Sende Sağ kol=Amiral<Yonkoucusun. O yüzden şaşırman normal.:)
Sen sağ kolu ne sanıyorsun bilmiyorum.

Katakuri'de olan gözlem haki toplasan seride 5 kişide yok. Bu kişilere yonkouların da dahil olduğunu düşünürsen herifin ne kadar özel bir gücü olduğunu daha iyi anlarsın.

Marco'dan olan meyve serinin en iyi 12 meyvesinden biri bana göre. Yine seride yüzlerce meyve olduğunu düşünürsen ilk 12 meyve demek daha iyi anlarsın.

Beckmann, gücü Shanks'la kıyaslanabilecek biriymiş. Bu ne demek tahayyül etme gücüne bırakıyorum.

Shiryu korsan kral tayfasının belki de son rakibi olacak tayfada bulunuyor. Bb ve tayfasını almak için gönderildi adam iki sene önce. Güç seviyelerinin gittiği yeri göz önünde bulundurursan bu adamın geleceği seviyeyi tahmin etmen lazım. Bu gücünün yanında şeytani güç ve enerji+görünmezlik meyvesi var herifte.

Sen bu adamlardan ikisini yan yana koyacaksın da anca amirale eşit olacaklar heee? :D Doğduğuna pişman ederler bunlar adamı. Ne amiralinden bahsediyorsun ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 44)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık