Boşa demiyorum, Mihawk op evreninin Saitama'sıdırNe güçmüş be arkadaş. 1003 sayfayı güce eşitlesek altindan kalkamayiz.
Boşa demiyorum, Mihawk op evreninin Saitama'sıdırNe güçmüş be arkadaş. 1003 sayfayı güce eşitlesek altindan kalkamayiz.
Belki de siyah, Yoru'nun doğal rengidir?Kokutou Yoru, kim tarafından siyahlaştırılmıştır?
Öyle deme, Mihawk bu seriideki en gizemli karakterdir, tartışılası bir adam, Smoker o konuyu kilitlemese iyiydi.
Saitama len!Boşa demiyorum, Mihawk op evreninin Saitama'sıdır
Tabi ki öyle bir ihtimal de var ama Ryuma'nın kendi kılıcını karartmasından sonra Mihawk'ın kılıcıyla ilgili de öyle bir şey bekliyorum.Belki de siyah Yoru'nun doğal rengidir?
Saitama olsaydı şuan Çakıyla zoro'nun derisini yüzmüş olurdu.Boşa demiyorum, Mihawk op evreninin Saitama'sıdır
Sallama'dır o Saitama olsa duramazsın.Kum kardeşte geldi
Aynen Saitama
Bu bahsettiğin şeyi Mihawk'ta yapar ama op evreninde pek gördüğümüz bir şey değil işkence, adam öldürme...Saitama olsaydı şuan Çakıyla zoro'nun derisini yüzmüş olurdu.
Kelime oyunumu yaptın şimdi?Sallama'dır o Saitama olsa duramazsın.
Anca mı anladın.Bu bahsettiğin şeyi Mihawk'ta yapar ama op evreninde pek gördüğümüz bir şey değil işkence, adam öldürme...
Kelime oyunumu yaptın şimdi?
Şüphelenmiştim, teyit etmek için sordum.Anca mı anladın.