En azından abartıli bir sag kol oldugunu sende kabul ediyorsun. Iyi mâdem o da güzeldir. Zararin neresinden donersek kârdır.
Tamam sus artık tutamıyorum kendimi
En azından abartıli bir sag kol oldugunu sende kabul ediyorsun. Iyi mâdem o da güzeldir. Zararin neresinden donersek kârdır.
Tamam sus artık tutamıyorum kendimi
Sen olmayınca o da ortaklardan kayboldu. Ne zaman ki sen geldin o da geri döndü. Bence işi senle. Bizle olsaydı gerekeni yapmıştık zaten reyis@Raiden Zoro tutamaz diyor tutsa bile doğru düzgün tutamaz diyor, gerçekten çok alçaltıcı cümleler kuruyor Zoro Reis hakkında. Benim yokluğumda elemana gerekli muameleyi yapamamışsınız
Mangayı baştan okumakta güç bu saatten sonra. 940 sayı gözü yiyen okusun. 940 a gelene kadar önceleri unutur giderim yine.Ne demek önemli değil Ama sorun yok çünkü hepimizin bazı yerleri anime yüzünden yanlış hatırladığı olmuştur sonra bir daha okuyunca mangayı düzeliyor yavaş yavaş
940 sayı harbiden çok fazla hahha Ama dediğin gibin illa ki hatırlayan bilen oluyor o yüzden bir şekilde çözülüyorMangayı baştan okumakta güç bu saatten sonra. 940 sayı gözü yiyen okusun. 940 a gelene kadar önceleri unutur giderim yine.
Düzelten, bilen olduktan sonra açıklığa kavuşuyor yine de o iyi.
Ayıktırırız o zaman arkadaşı sen merak etmeSen olmayınca o da ortaklardan kayboldu. Ne zaman ki sen geldin o da geri döndü. Bence işi senle. Bizle olsaydı gerekeni yapmıştık zaten reyis
İki Kral aynı karede.Kid biraz bir şeyler gösterse avatarlar dolmaya başlayacak ama Oda efendi bekletiyor bizi habire.
Zoro'yu ayrı bir yere koymayan bu seriyi aç karnına okuyordurEn azından abartıli bir sag kol oldugunu sende kabul ediyorsun. Iyi mâdem o da güzeldir. Zararin neresinden donersek kârdır.
TanomundazoAyıktırırız o zaman arkadaşı sen merak etme
Kılıç lobisi için dezavantajlı meyvesi var. Shanks ile 1v1 atsa ne kadar yara alır Shanks? :dKid ne kadar güçlü bilmiyoruz henüz. O sebeple Zoro ile savaşını konuşmak şu noktada anlamsız.
Büyük ihtimal Law'un 1-2 tık üstü, Luffy'nin 1-2 tık altı bir seviyededir. Zoro dövüşür bence her hangi bir Nova ile.