Zoro elinden bırakmazsa ne olacak? Zoroyu da kendine çekecek. ACE nasıl ki bbye ateş mızrak attı Zoro da bir tatsumaki çakar bir devasa slash atar.Kid, Zoro'nun kılıcıyla Zoro'yu kovalattırır.
Zoro elinden bırakmazsa ne olacak? Zoroyu da kendine çekecek. ACE nasıl ki bbye ateş mızrak attı Zoro da bir tatsumaki çakar bir devasa slash atar.Kid, Zoro'nun kılıcıyla Zoro'yu kovalattırır.
Kendine çekmesin ittirsin o zaman kardeş? Bu nasıl argüman böyle ahaha Zoro'nun bırakmaması önemli değil zaten. Saldırı yapacağı sıra kılıcının 2-3 santim sapması bile Zoro'yu çok büyük sıkıntıya sokar.Zoro elinden bırakmazsa ne olacak? Zoroyu da kendine çekecek. ACE nasıl ki bbye ateş mızrak attı Zoro da bir tatsumaki çakar bir devasa slash atar.
Sabaody'de Kid'ten ötürü kılıçları kıvrım kıvrım kıvrılan eliyle tutan kimdi acaba.Kid belli seviyede ki adamların kılıcını çekemez. Hele hele Zoro gibi bir canavara hiç yapamaz. Aynı şekilde Law da bedenlerini değiştiremez belli seviyede ki adamların hele hele Luffy ve Zoro gibi adamların. Gerçekten ciddi ciddi çeker ya da değiştirir diyen varsa üzücü. Ama Sanji'ye yapmışlığı var Law'ın hahahaha
Çünkü kılıç zoro'ya bağlılik yemini etti.Sabaody'de Kid'ten ötürü kılıçları kıvrım kıvrım kıvrılan eliyle tutan kimdi acaba.
Rüzgar lazım ittirmesi için bilmem anlatabiliyor muyum Bu konu çok yavan kalıyor senin için şöyle ufkumuzu açacak konulara gelsene mesela Zoro elindeki kılıçlara sahip çıkabilir mi !!! Çok büyük bir gizem bence, ne olacağını kimse kestiremezKendine çekmesin ittirsin o zaman kardeş? Bu nasıl argüman böyle ahaha Zoro'nun bırakmaması önemli değil zaten. Saldırı yapacağı sıra kılıcının 2-3 santim sapması bile Zoro'yu çok büyük sıkıntıya sokar.
Tut tabi canım. Ama zannetmiyorum yani. Zoro'ya seri sonu amiral altı diyen bir bakış açın var. Çok ümitlenmeAlamassa görüşürüz. Alırsa sözümu tutarim merak etme. Yani 1 yıl fazla gi... neyse neyse.
Biraz zorlarsa amiral seviyesi olur seri sonu. Yoksa öpsün amiral alti seviyesini basına koysun.Tut tabi canım. Ama zannetmiyorum yani. Zoro'ya seri sonu amiral altı diyen bir bakış açın var. Çok ümitlenme
Eşek değilse çıkar herhalde. O kadar kolay olmasa gerek. Yalnız doğru düzgün savurmakta büyük sıkıntılar yaşar. Burası da bir gerçek. :/Rüzgar lazım ittirmesi için bilmem anlatabiliyor muyum Bu konu çok yavan kalıyor senin için şöyle ufkumuzu açacak konulara gelsene mesela Zoro elindeki kılıçlara sahip çıkabilir mi !!! Çok büyük bir gizem bence, ne olacağını kimse kestiremez
Dediğim gibi severek takip ediyorum seni Senin Zoro konusundaki düşüncelerin seri sonuna da kalmaz. Arc sonu biletini keserim.Biraz zorlarsa amiral seviyesi olur seri sonu. Yoksa öpsün amiral alti seviyesini basına koysun.