Sana umut bağladım ve Zoroya güveniyorum. Luffy Kaido alırken, Zoro eğer Orochi falan alarak arc bitirirse çok uzulecem Bana ümit verdin o kadar.Ben de öyle ümid ediyorum
Sana umut bağladım ve Zoroya güveniyorum. Luffy Kaido alırken, Zoro eğer Orochi falan alarak arc bitirirse çok uzulecem Bana ümit verdin o kadar.Ben de öyle ümid ediyorum
Ümitlerin karşılıksız çıkmayacak genç adammmmmSana umut bağladım ve Zoroya güveniyorum. Luffy Kaido alırken, Zoro eğer Orochi falan alarak arc bitirirse çok uzulecem Bana ümit verdin o kadar.
Ahaha. @RedTeroR gelince KF aşkım depreşti nedense.Sen olmayınca o da ortaklardan kayboldu. Ne zaman ki sen geldin o da geri döndü. Bence işi senle. Bizle olsaydı gerekeni yapmıştık zaten reyis
Seni hınzırAhaha. @RedTeroR gelince KF aşkım depreşti nedense.
Aga ben konuları değil, şahıslarla tartışmayı seviyorum. Küçük düşünüyorum galiba onu fark ettim şimdi. Neyse, red the error gidene kadar arada Zolo'ya da bol bol laf atarım artık xdSeni hınzır
Zevk meselesi canım kim ne diyebilir At at, Wano sonu kaçarsın bişey olmazAga ben konuları değil, şahıslarla tartışmayı seviyorum. Küçük düşünüyorum galiba onu fark ettim şimdi. Neyse, red the error gidene kadar arada Zolo'ya da bol bol laf atarım artık xd
Aslında Killeri muhatap alacak kişi Zoro'dur, kid'le uğraşmazKidin tayfasıyla bi savaş olursa Zoroyu muhattap alacak olan Killerdır. Kid uğraşmaz.