Samurayları toplamasını bekliyorduk, adam Wano'lu kadınları topluyor. Neyse memleketinde her şey serbest reyize.
Samurayları toplamasını bekliyorduk, adam Wano'lu kadınları topluyor. Neyse memleketinde her şey serbest reyize.
Bir Sanjiye bak bir Zoro'ya. Sanji WCI'nın acısını çıkarıyor reisSamurayları toplamasını bekliyorduk, adam Wano'lu kadınları topluyor. Neyse memleketinde her şey serbest reyize.
Hangi final karşılaşmasında çekmedi ki. Şöyle birisi ağlata ağlata dövse bizimkileri de Sabaody'de ki gibi neyin ne olduğunu bir kavrasalar.Oda'ya bir kez daha hayran oldum. Çok iyi yerleştirmiş aralara. Benim bundan çıkarımım, Zoro ilerde bir savaşta aldığı bu yaranın ceremesini çekecek.
Oda'ya bir kez daha hayran oldum. Çok iyi yerleştirmiş aralara. Benim bundan çıkarımım, Zoro ilerde bir savaşta aldığı bu yaranın ceremesini çekecek.
Çok fazla nokta var seriyi bırakmak için ama bir o kadar da devam etmek için sebep var bence. Hem nereye gidiyorsun ya. Dur şurada kalmış 10 yılGidip bokuno bilmem neler falan mı takip edeceksinYa güç dengelerine ben de bir yere kadar tamam dedim de, senaryo için kişilerin karakterleri ile bile oynuyor. En basitinden Sanji o suit'i hiç giymezdi mesela. Luffy hapiste iken tayfa bu kadar rahat olmazdı ya da.
Dediğim gibi, onun haricinde de başka şeyler daha var.
Spoiler okumayanlar vardır. Yara konusunu spoiler içine alsan iyi olur.
Hocam bu bahsettiğim yara 937 yani geçen bölümde alınmış. Gerek var mı ?
Estağfurullah ne kusuru.Haklısın. Benim kafa bayılmaya falan gitti. Bayılmasını beklemiyordum dalmışım orda kaldı aklım. Kusura bakma hocam