Zoro bu serinin kilit isimlerinden. 2y sonra tek atıp atıp sonra Wano gibi belki de kendine en uygun arc'ı Jack ile bitirmez. Ben Zoro'nun, Jack ile dövüşürse arc'ın ortasında, kalkamayacak hale geleceğini sanmıyorum. Shutenmaru'yu gömemedi Jack mesela. Gayet başa çıkabildi Shuten. Zoro hayvanı her türlü yer onu, O yüzden diye düşünüyorum. O yüzden böyle kalkamayacak halde olmaz sonra son savaşa yetişebilir bence. Bak ne güzel demişsin; "Cracker aradan çıktı tankman tanıtım" falan. Şimdi de Zoro 2y sonrası tanıtımı için Jack gayet uygunBakalım ama ben son rakip Jack diyorum. Ah ulan Oda. Orochi'yi şöyle çizse Shogunla vs attırılırdı da çirkin olunca yakışmıyor Zoro reise Bence hiç biri aradan çıkmasın ve finalde adam akıllı tam takım vs izleyelim.
Cracker aradan çıktı çünkü amaç savaş değildi ve bi ihtimal Oda'nın tankman tanıtımı gibi bişi oldu. Jacki aldı hadi oradan başka birine yürüyim olayı meh. Olmaz. İmkansız görüyorum
Orochi'ye gelirsek Oda çok güzel ters köşe yaptı. Gayet sağlam bir düşman olabilirdi