Zoro King'i alır diyenler lütfen başkalarına şaka yapıyor filan demesinler. :S
Zoro'nun bu arc alacağı en fazla Jack'tir. "Jack'e komutanların en zayıfı derler ehehe." diyenler komutandan neyi kastediyorlar bilmiyorum ama benim komutandan anladığım şey esas üçlü ve o da King Queen ve Jack'ten oluşuyor. Jack'te en güçsüzleri. Adamı King ve Queen ne beceriksizsin diye azarlıyorlar le. :/
Gelelim Jack meselesine. Arkadaşlar size daha arcın ortası hatta başı diyebileceğimiz bir yerde Jack gibi birisini alamayacağını rahatlıkla söyleyebilirim. Hatta eğer bir dövüş olursa vay Zoro'nun haline. Monet değil Pica değil orakçı hiç değil. :/
Bir de Zoro yenince ezikliyorlar meselesi var. Öyle bir şey yok. Siz çok egosantrik insanlarsınız arkadaşlar. Ne olursa olsun kendinize ve ya Zoro'ya bağlıyorsunuz. Zorosantrik mi demeliyim yoksa?
Orakçı adam Zoro yendi diye çöp olmadı. Bakın ben Luffy ve Sanji fanıyım. Hiç benden şey duydunuz mu? "Charlotte Raisin ezik değildi Sanji çok güçlüydü.".
"Ya da Sheephead çok güçlüydü ama Sanji daha çok güçlü."
Ya da Luffy'nin teklediği örümcek zoanı mı ne yemiş adam için "Hayvan gibi güçlüydü ama Luffy daha güçlü."
Ve ya karnında aslan olan Holdem için?
Orakçı çöptü ama Zoro kestiği için değil. Mangaka karakteri bir kaç sayfada harcatıyorsa o çöptür. Dediğim şey, yukarıda verdiğim örnekten anlaşılacağı üzere her karakter için geçerlidir.
Bakın ben Sanji'nin teklediği Charlotte Raisin ve Sheephead'in ismini bilmiyordum lan.
Mangadan baktım yoruma yazmak için. Luffy'nin yere serdiği hapishane muhafızının adına bakmaya gerek bile duymadım.
Holdem'in adı sonra aklıma geldi. :/
Çünkü karakterlerin bu çeşit çöplere bakılarak övülmemesi gerektiğini biliyorum. Siz de lütfen hem kendinizi hem de Zoro'yu bu kadar küçültmeyin.
Pica başka mesele. Pica'yı da Zoro için eziyor diye tahmin ettiğiniz kişilere sorun. Alayı da Mr. 1 ve Kaku'ya büyük saygı duyuyordur. Bilmem anlatabildim mi?