2000 tl ne abi bilezik mi alıyon ohaa2000 tl falan bunlar
2000 tl ne abi bilezik mi alıyon ohaa2000 tl falan bunlar
Alınmaz abi 2000 diyor çok uçuk 400-500 olsa belki kıyar alırsın da 2000 etmezAlınır valla. Bulursan bana da haber et.
Pahalılar valla. Ben de bir ara bakındım. 2000 dolara bile var2000 tl ne abi bilezik mi alıyon ohaa
Dolar indiğinde torunlarına bir tane Kaido alırsın artık.Vazgeçtim. O paraya bilgisayar alırım daha iyi.
Hepsini tabii ki de alamayız ama insanın sevdiği karakterden bir tane almak istemesi gayet normal. Ben bir tane Kaido alırım yeter. Gerisi çok da önemli değil. Gerçi miktarı görünce vazgeçtim. Dolar indiğinde tekrar düşünürüm.
Valla Linlin'e yazık olduğu kadar Kaido ve Beyazsakal'a da yazık olmuş. Hele Beyazsakal'ın Linlin varken gidip Bakkin'den çocuk yapması... Tam olarak yorumsuz.İlk defa dikkat ettim Teach konusunda Linlin için de olabilir o zaman. Yalnız Linlin 28 yaşındaki haliyle Kaido’dan bir çocuk peydahlayamadıysa yazık olmuş.
Linlin farklı sanki. Neydi öyle o Lola ve Chiffon’un babası olan vasıfsız? Roger, Kaido, Newgate, Shiki, Rayleigh, Garp, Sengoku... Linlin’in elinde nihai korsanlar kralının doğmasını sağlayacak bir yığın seçenek varmış ama kafa çalışmıyor işte..Valla Linlin'e yazık olduğu kadar Kaido ve Beyazsakal'a da yazık olmuş. Hele Beyazsakal'ın Linlin varken gidip Bakkin'den çocuk yapması... Tam olarak yorumsuz.
Üstüne 2 bin daha koysam Japonya'ya gider o figürle bir fotoğraf çektiririm anasını satıyım o ne lan Yuh!Alınmaz abi 2000 diyor çok uçuk 400-500 olsa belki kıyar alırsın da 2000 etmez
Yada bi tane 3d yazıcı alıp basmak istediğin karakteri modelleyip basacaksın yontacaksın boyayacaksın. Daha ucuza gelir.Benim içimde bir Nami var. Herhalde bir oyuncağa asla 50 dolar-100 dolar-200 dolar falan vermezdim. Onun yerine kaç kilo et alınır?
Şöyle bir şeyler var da tutmaz bence.Linlin farklı sanki. Neydi öyle o Lola ve Chiffon’un babası olan vasıfsız? Roger, Kaido, Newgate, Shiki, Rayleigh, Garp, Sengoku... Linlin’in elinde nihai korsanlar kralının doğmasını sağlayacak bir yığın seçenek varmış ama kafa çalışmıyor işte..
Cidden daha ucuza geliyor. Ama bunun için öncelikle 3d yazıcı teknolojisinin biraz daha gelişmesini beklemek lazım.Yada bi tane 3d yazıcı alıp basmak istediğin karakteri modelleyip basacaksın yontacaksın boyayacaksın. Daha ucuza gelir.
Tutsa keşke. Ben de bu üçlünün babasının boş birisi olduğunu sanmıyorum. Perospero için babası Streusen diyorlar ve bana da öyle geliyor. Ondan sonraki üçüz erkeklerin babası Kaido da olabilir aslında zamanlama uyuyor sanki.Şöyle bir şeyler var da tutmaz bence.