Muhteşem yapmışlar. Paraya kıyıp bir tane alacağım bunlardan.
Muhteşem yapmışlar. Paraya kıyıp bir tane alacağım bunlardan.
Bunlar çok pahalı. Şunun daha küçük versiyonları bile 50-60 dolardan başlıyor. Tabi zenginsen bilemem.Muhteşem yapmışlar. Paraya kıyıp bir tane alacağım bunlardan.
Baya pahalıymış hakikaten. Yakında nasipse devlet memuru olacağım. O zaman alabilirim ancak. Şimdilik bekleyebilir.Bunlar çok pahalı. Şunun daha küçük versiyonları bile 50-60 dolardan başlıyor. Tabi zenginsen bilemem.
Kuina'yı eğer
2000 tl falan bunlarMuhteşem yapmışlar. Paraya kıyıp bir tane alacağım bunlardan.
Seri bitmek üzere bu saatten sonra bu adamı işleyeceklerini sanmıyorumHerifin farklı bir havası vardı. Baba figürünün işlendiği en iyi karakterlerden biri. Reyizin gençliği de ayrı merak uyandırıcı. Acaba nasıl bir gelişim hikayesiyle o konuma olgunluğa erişti, neler yaşadı koca çınar.
Benim içimde bir Nami var. Herhalde bir oyuncağa asla 50 dolar-100 dolar-200 dolar falan vermezdim. Onun yerine kaç kilo et alınır?Baya pahalıymış hakikaten. Yakında nasipse devlet memuru olacağım. O zaman alabilirim ancak. Şimdilik bekleyebilir.
Vazgeçtim. O paraya bilgisayar alırım daha iyi.2000 tl falan bunlar
Hepsini tabii ki de alamayız ama insanın sevdiği karakterden bir tane almak istemesi gayet normal. Ben bir tane Kaido alırım yeter. Gerisi çok da önemli değil. Gerçi miktarı görünce vazgeçtim. Dolar indiğinde tekrar düşünürüm.Benim içimde bir Nami var. Herhalde bir oyuncağa asla 50 dolar-100 dolar-200 dolar falan vermezdim. Onun yerine kaç kilo et alınır?
İlk defa dikkat ettim Teach konusunda Linlin için de olabilir o zaman. Yalnız Linlin 28 yaşındaki haliyle Kaido’dan bir çocuk peydahlayamadıysa yazık olmuş.Evet Oda cizmişti. Bir de 48 yaşındaki hali de var.
Gerçi mangada zaten 42 yaşındaki halini görmüştük.
İlk gördüğümde ben de şaşırmıştım da bu kadar çocuk doğurduktan sonra kilo alması normaldir. Çocukluktan sonra zayıflamasını da Carmel'in tipine bağlayanlar var. Teach de Beyazsakal'ın meyvesini yedikten sonra boy olarak büyümüştü mesela.
Alınır valla. Bulursan bana da haber et.Muhteşem yapmışlar. Paraya kıyıp bir tane alacağım bunlardan.