Aşkın olmasa bile çocuk yapmanın yaşı vardır.Aşkın yaşı yoktur deloğlan
Evet, demek istedigimi tam anlatamamışım, kabul ediyorum.İyi de biz figür yapımını konuşuyoruz, daha gelişmesi lazım demen absürt kalıyordu onu belirttim.
Aşkın olmasa bile çocuk yapmanın yaşı vardır.Aşkın yaşı yoktur deloğlan
Evet, demek istedigimi tam anlatamamışım, kabul ediyorum.İyi de biz figür yapımını konuşuyoruz, daha gelişmesi lazım demen absürt kalıyordu onu belirttim.
Shounenlerde bazı şeyler erken olabiliyorsa demek kiAşkın olmasa bile çocuk yapmanın yaşı vardır.
Gerçi haklısın, ben de Kaido'nun ejderha olabilmesine şaşırmıyorum ama buna şaşırıyorum.Shounenlerde bazı şeyler erken olabiliyorsa demek ki
Hayırlısı artık.
O değil de bi tane alalım aramızdaki otakular için figür basalım xDAşkın olmasa bile çocuk yapmanın yaşı vardır.
Evet, demek istedigimi tam anlatamamışım, kabul ediyorum.
Kaido Bm'yle güreş halindeyken olmuş mudur bir delilik ?
Forumda herkes bir lira koyarsa en kralını alırız. Hadi pamuk eller cebe. @korsanfanO değil de bi tane alalım aramızdaki otakular için figür basalım xD
Bunun üstüne bir yıkılmadım ayaktayım giderdi
Var bence. İnu-Neko yanında oyuncak gibi kalıyor. Kaido da ilk gözüktüğü kadar büyük çıkmadı.Jack'in Kaido'nun normal halinden uzun olma ihtimali var mı ?
Mihawk vs Kaido?Var bence. İnu-Neko yanında oyuncak gibi kalıyor. Kaido da ilk gözüktüğü kadar büyük çıkmadı.