Herkes bir dragon olamaz.Azıcık Dragonlaşayım dedim de olmadı.
Dedikoducular.
Herkes bir dragon olamaz.Azıcık Dragonlaşayım dedim de olmadı.
Dedikoducular.
Artacak saygı mı kaldı... Adam arş-ı âlâ.Gizemli bir isim söz konusu olduğu her zaman şu punk hazard arcındaki kişiler gösteriliyor ama daha çıktığını göremedik. Sadece Jack ismen zikrediliyor.
Eğer bu karartılmış kişilerden birisi ya da birkaçı önemli birisi çıkarsa Oda'ya saygım bir kat daha artar ama bu ihtimali düşük tutuyorum.
Bir de iyi bir "yazar" olsa tadından yenmeyecek. Eh, bu kadar çok şey de beklememek lazım tabi.Artacak saygı mı kaldı... Adam arş-ı âlâ.
One pieceden taş gibi roman olurmuş.Manga olması yazık olmuş.Bir de iyi bir "yazar" olsa tadından yenmeyecek. Eh, bu kadar çok şey de beklememek lazım tabi.
Evet cidden mükemmel bir roman serisi olabilirdi. Ama çizimleri olması şartıyla.One pieceden taş gibi roman olurmuş.Manga olması yazık olmuş.
Çizimlerinin olması şart değil bence.Edebi bir dili olması ve betimlemeleri gayet yeterli yapsa çok çok iyi bir seri olabilirdi.Hem karakterlerin iç dünyası da az çok ortaya çıkardı.Mesela Dragon gibi bir görülüp bin kaybolan adamların o andaki düşüncelerini falan okuyabilirdik.Manga biraz kısıtlıyor böyle şeyleri.Evet cidden mükemmel bir roman serisi olabilirdi. Ama çizimleri olması şartıyla.
Ya da Oda seriyi roman gibi işleyebilseydi enfes olurdu. Belli şeylere odaklanabilmek için gerçekçilikten ve detaycılıktan epey uzaklaşıyor bazen.
Beni tanımıyorsun tabii.Artacak saygı mı kaldı... Adam arş-ı âlâ.
Benim için şart ya. Oda'nın en sevdiğim yanı çizimleri olabilir. Dolu dolu ve uyumlu arka planları, kısmen idealize edilmiş estetik sahneleri, özellikle aksiyonel olanları, başarılı çizimler ve mükemmel bakış açılarıyla aktarıyor. Bu konuda gerçek bir sanatçı. Derinlik algısını çok iyi veremiyor sadece.Çizimlerinin olması şart değil bence.Edebi bir dili olması ve betimlemeleri gayet yeterli yapsa çok çok iyi bir seri olabilirdi.Hem karakterlerin iç dünyası da az çok ortaya çıkardı.Mesela Dragon gibi bir görülüp bin kaybolan adamların o andaki düşüncelerini falan okuyabilirdik.Manga biraz kısıtlıyor böyle şeyleri.
Fazla goygoy peşinde. Ah şu fırsat benim elimde olacaktı.Bir de iyi bir "yazar" olsa tadından yenmeyecek. Eh, bu kadar çok şey de beklememek lazım tabi.
Please. Oda'ya rakip olabilecek tek kişi benim.Beni tanımıyorsun tabii.
Olmaz.Fazla goygoy peşinde. Ah şu fırsat benim elimde olacaktı.