@amaneden senle beyaz ve siyah kadar ayrı kişiliklerimiz var.
Ayrıca Doflamingo diğer arc bosslarının aksine daha önce gördüğümüz bir karakterdi. Bu benim hoşuma gitti.
Benim hoşuma gitti açıkçası. Doflamingo karizmatik bir karakterdi, hala öyle. Ve iyi bir boss oldu. Tek eksiği tayfasıydı. Güçlerinden ziyade şekil şemallerinden rahatsız oldum. Güçlüsü güçsüzü alayında bir şebeklik vardı. Vergo, Monet, Dellinger ve Gladius hariç alayı fazla garipti. Zoro'nun rakibi bile ilk defa bu kadar cins bir şeydi.Mesela ben Doflamingonun hiç bir zaman bir arkının olmasını istemezdim.O adam tam bir simsar olarak kalmalı idi.Ceaserı kullanarak hem Kaidoya meyve hem de Bm için devleştirme yaptırıp sonra bu ikisini Ceasar için birbirine vurdurmalı,bağlantılar sayesinde iyi meyveleri bulup bunları bazı şeyler karşılığı karasakala satması,hükümet ile derin bağından dolayı dokunulamaz bir adam olmalıydı Doflamingo.Dünya çalkalanırken çıkıp aforizma kasmalı,Kutsalların devrinin yıkılışını ipleri ile tırmandığı bir bulutun üzerinden şu oturuşla izleyip şu gülüşü yapmalıydı.Yazık oldu manga adına.
Ayrıca Doflamingo diğer arc bosslarının aksine daha önce gördüğümüz bir karakterdi. Bu benim hoşuma gitti.