Yok öyle bir sahne sadece şu varAladdin'in Daifuku'ya saldırdığı sahne mangada var mıydı?
Hani varsa bile ben göremedim 1,2 kere baktım.
.
İlgili bölümler
Son düzenleme:
Yok öyle bir sahne sadece şu varAladdin'in Daifuku'ya saldırdığı sahne mangada var mıydı?
Yonkou oluşumları birbirlerine eşit seviyedeler bence. Birbirlerine karşı üstlünlükleri ve aksaklıkları olsalarda total de bunlar birbirlerini dengeliyor. Bana göre WB ve BM tayfaları aile kavramından kaynaklı olarak daha çok nicelik bakımından üstün. Kaido ve Shanks güçlü kişileri aramalarından nitelik bakımından daha üstün. BB ise hem nitelik hem nicelik bakımından üstün bir tayfa kurmaya çalışıyor. Bizim Tayfa bana göre nicelik bakımından bunlara denk olacak.Forumda şöyle bir kanı var. Kaido'nun tayfasının çoğunu gördük. Az kişiler, bu yüzden bireysel olarak daha güçlü olmalılar. Fakat şöyle bir şey var. Daha Big Mom korsanlarının bile tamamını görmedik. En basitinden güçlü oldukları söylenip gücü gösterilmeyen şu ikisi var. Bence bunlar da Daifuku-Oven ikilisinden çok aşağı kalmazlar.
+1. Mükemmel olurdu.
Başta yazdığım cümleler forumdaki genel kanı idi. Cümleleri pek bağlamayı beceremediğim için belki biraz yanlış anlaşılmış olabilir. Yoksa sana katılıyorum.Yonkou oluşumları birbirlerine eşit seviyedeler bence. Birbirlerine karşı üstlünlükleri ve aksaklıkları olsalarda total de bunlar birbirlerini dengeliyor. Bana göre WB ve BM tayfaları aile kavramından kaynaklı olarak daha çok nicelik bakımından üstün. Kaido ve Shanks güçlü kişileri aramalarından nitelik bakımından daha üstün. BB ise hem nitelik hem nicelik bakımından üstün bir tayfa kurmaya çalışıyor. Bizim Tayfa bana göre nicelik bakımından bunlara denk olacak.
Yanlış anlamayın Nicelik bakımından güçlü tayfa diye bu tayfada nitelikli adamlar yok demek değil. Örneğin Katakuri, Smoothie(muhtemelen), Marco, Jozu, Vista bu adamlar nitelikli adamlar ve herhangi bir dövüşte kendi rütbelerindeki adamlarla çok rahat dövüşebilirler.
BM abartılmış bir balondur.Başta yazdığım cümleler forumdaki genel kanı idi. Cümleleri pek bağlamayı beceremediğim için belki biraz yanlış anlaşılmış olabilir. Yoksa sana katılıyorum.
Mihawka korsan demişler burada, yanlış bilgi
Çocuk daha 3 yıllık korsan. Teach gibi 20 yıl wb’nin gemisinde gezmiş biri değil.Asıl acayip olan Luffy'nin 3 yılda 1.5m ödül alması. Teach ise o kadar yıkıma ve makamına rağmen 2m anca alabilmiş.