Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bu çivi yeme sahnesi niye bu kadar olay oldu arkadaş? Derdiniz ne anlamıyorum ki... Hawkins lan bu Hawkins, tabi ki çivileyecek Zoro'yu. Zoro kim ki Hawkins'e çöp muamelesi yapabilsin? Aşağı yukarı aynı seviyenin adamları işte bunlar. Birbirlerini yaralamalarından daha doğal ne olabilir? Yok Luffy olmasa yaralanmazdı yok şu yok bu... Geçin abi bunları amma kastınız yahu.

Hahaha doğru diyorsun. Hiç bir türlü anlamıyorlar maalesef :D Gerçekten ağır geliyor sanırım :D

Sanji'ye de desinler o zaman? Sanji de güzel hareketler yaptığı yerler var?
Zoro'yu övdükleri yerde, Zoro sayesinde, Luffy'i de övüyorlar değilde, Aslında olay Luffy demek, hangi yaşam formunun eğip bükme de aştığını gösteriyor.
İnanılmazlar; ben baş edemiyorum.

Arada bir nüans farkı var. Kaptanlık sadece güç belirtisi değil Zoro gibi kaptan olmamasına rağmen kaptan gücünde kişiler var manasında dendi o. Yani Law kaptan diye Zoro'dan çok üstün olmak zorunda değil veya Foxy kaptan diye Zoro'dan güçlü olacak değil. Fakat Luffy gibi birisinin altında olmasına rağmen Zoro neden kaptan değil deniliyorsa bu takdir edilecek bir şey. Yoksa kimsenin kaptan olmak önemsiz demez. Özellikle en kötü nesilden birisiyse.
One Piece Yorumları Meal Kitabı, Cilt 1.

Okutunuz.

Zoro tarikatından olmayabilirsin.

Luffy'yi de Zoro koruyacaksa Luffy niye Tama'yı koruyor? :D Luffy'nin Tama'yı koruması zaten çivi gibi süpriz saldırılara karşı. Luffy'ye çivi gelse kendisini savunamayacak mı kılıcı yok diye? Hawkins ile dövüşen o olsaydı kılıcı olmadığı için her çivi saldırısında kanayacak mı?

Hawkins'in nereden saldırdığını, Zoro'nun nerede durduğunu ikimizde göremeden yargıya varılmış.

Zoro çivileri hesaba katmadı ama hesaba katmadığı bir şey olabileceği için Luffy'ye Tama'yı koru demedi mi? Hawkins beni döver ondan sonra sen Tama'yı koru mu dedi yoksa? o_O
Sana açıları atıyorum olay net hala bir ısrar. Gerçekten panel panel ayırıp anlatmamı ister misin? Luffy kendisini koruyacak diye Zoro korumaya çalışmayacak mı? Cidden bu olayı nasıl bükebilirsin. Cidden kör olmak gerekiyor buradaki olayı idrak edememek için. Zoro fanlarına laf edip aynı hareketleri yapmak pes vallahi. Mangadaki net olayı çok güzel çeviriyorsun.

Lan bu çivi yeme sahnesi niye bu kadar olay oldu arkadaş? Derdiniz ne anlamıyorum ki... Hawkins lan bu Hawkins, tabi ki çivileyecek Zoro'yu. Zoro kim ki Hawkins'e çöp muamelesi yapabilsin? Aşağı yukarı aynı seviyenin adamları işte bunlar. Birbirlerini yaralamalarından daha doğal ne olabilir? Yok Luffy olmasa yaralanmazdı yok şu yok bu... Geçin abi bunları amma kastınız yahu.
Sanji Wci da bir dünya kurşun yedi ama kimse niye kaptanını koruyamadı demedi.Demek mevzu birisini koruyabilip koruyamamak değil.Tanri olarak gördüğün kişinin çivi yemesini kabullenememek olsa gerek.

Dostum Visky Tepesi olayında cidden orada güçlü adam olduğuna inanıyor musun? Güçlü adam olsa A kişisi ve B kişisini de öldürmüş diye bi şaşkınlık olmaz mıydı? Çer çöp gibi algıladım ben senin yorumun öyleyse bir şey diyemem.
Hayır olay şu; Güç göstermesinden bahsediyorum ben. Yani güç göstererek o övgüyü aldı. Orada ki adamlar nasıl olursa olsun, bu olay her yerde konuşuluyor, yani bu kadar çöp olarak bakılsalardı konuşulmazdı ondan bahsediyorum.
2-3 de kaptan olduklarını biliyor ama Luffy’de icraat yapmıyor yani orada bi G3 yapsa ya da G2 ile dalsa sence Zoro için o tepki de bulunurlar mıydı? Objektif olarak cevap ver lütfen.
Luffy'nin icraat yapması önemli değil diyorum sana işte. Adam diyor ki zaten; "Böyle bir canavar kaptan değil ha?" diyor. Yani Luffy'e dönüp Luffy'i aşalamıyor, sadece Zoro'nun da o kalibrede bir adam olduğunu söylüyor. O yüzden Luffy'nin güç göstermesi önemli değil.

4. De ise canavar denmesi gücüyle alakalı değil düşüncesizce Kutsal Ejdere dalmasından dolayı.
Hayır hatırlarsan, Zoro'ya, Kaku ve Ryuma'nın dediği gibi bir çok yerde, yaydığı aura dan dolayı sanki bir canavar ile karşılaşıcaz deniliyordu. Burada apoo ne diyor, bütün öldürme şeyini ortaya çıkardı. Yani düşüncesizce saldırdığından değili yaydığı aura dan dolayı öyle diyorlar.

İnsan 2 gözüyle gördüğü şeye bu böyle değildir diyebilir mi ya,diyebiliyormuş.
Siz ne diyorsunuz? :/
Net, Law.
Düşman olarak sadece Hawkins mi var? Aç bak bakalım kaç kişi var orada.
Zoro, ben bu adamın icabına bakacağım diyor. Bunu dedikten sonra o adamın Luffy'ye ya da Tama'ya saldırmasına müsaade eder mi?
Şu konunun tartışılması cidden çok absürt ya.
Hawkins ben başa baş onlara dalamam diyip hasır kukla ile saldırırken oradaki adamlar mı saldıracak Luffy'ye elinde kılıçla kafa kafaya?
Sana açıları atıyorum olay net hala bir ısrar. Gerçekten panel panel ayırıp anlatmamı ister misin? Luffy kendisini koruyacak diye Zoro korumaya çalışmayacak mı? Cidden bu olayı nasıl bükebilirsin. Cidden kör olmak gerekiyor buradaki olayı idrak edememek için. Zoro fanlarına laf edip aynı hareketleri yapmak pes vallahi. Mangadaki net olayı çok güzel çeviriyorsun.
+1

Mesele Luffy olmasa yaralanır veya yaralanmaz değil ki. Mesele orada ne yapmaya çalıştığı. Yoksa yaralanması çok normal. Kimsede yaralanmaz diyemez zaten. Fakat orada yaşanmış olayı da eğip bükmeye gerek yok.

Hayır çıkıp karşısındaki adam Hawkins ne bekliyorsunuz tek mi atacak diyeceklerine hala bi koruma ihtiyacı hissediyorlar.Zoronun hawkinsten hasar alması aşırı olası yani.
Yukarıda yazdım. Hayır anlamadığım neden olayı Zoro'nun yaralanmasına çekmeye çalışıyorsunuz? Kimse Zoro yaralanmaz demiyor orada Luffy'i ve Tama'yı korumaya çalıştı mı? Çalıştı. Yara aldı mı? Aldı. Normalde de alır mıydı? Alırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık