Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saldırmadılar zaten. Ben saldıracaklarını iddia etmedim. Luffy'nin Tama'yı koruma sebebini söyledim. Koruduğu için saldıramıyorlar işte. Anlatmaya çalıştığım da buydu. Şükür.
Luffy olduğu için saldırmıyorlar ama konu Hawkins olunca Luffy savunmasız mı? Şükür.
Aynen öyle laf attığın eleştirdiğin kitleden farkın yok. Neyse sen bilirsin istediğin gibi bükmeye.
Sen kör müsün diyince bir şey yok da ben +1 yazınca mı sıkıntı var? :(

La adamlar Zoro, Luffyler'i korumaya çalışmadı, diyorlar. O yüzden tartışma çıktı. Güçle ne alakası var? :/
O argümanın kaynağı "Luffy olmasaydı Zoro o çivileri yemezdi" argümanından geliyor çünkü. Luffy ve Tama orada olsa da olmasa da Zoro tam manasıyla kurtulamazdı o saldırıdan. Olay bundan ibaret.

Luffy olduğu için saldırmıyorlar ama konu Hawkins olunca Luffy savunmasız mı? Şükür.
Ben ne zaman Luffy savunmasız dedim? Dediğim şu; Zoro, bu adamı bana bırak, diyor. Doğru mu? Bunu dedikten sonra Hawkins'in, Luffyler'e saldırmasına izin vermez. Karakter meselesi yani. Vermiyor da zaten. Luffy de Zoro'ya güveniyor. Güveni boşa da çıkmıyor. Tek çivi dahi geçmedi Zoro'dan.

Yahu Zoro, Luffy'e demiş ki tut çocuğu ve koru ben bu adamın icabına bakacağım.
Eeee Luffy de, Zoro'ya kusursuz bir şekilde güveniyor. O Sırada Hawkins, karaktersizi bir anda Luffy ile Tama'yı hedef alıyor. Zoro da, o an Luffy zaten Tama'yı koruyor falan demeden hemen atlıyor çivilerin önüne. Ve böylelikle sözünü ve Luffy'nin güvenini boşa çıkarmamış oluyor reis. Sonrada Şerefsiz diyerek kesiyor. O kadar yara almış adam bir çivi yedi diye mi, bir adama şerefsiz diyerek sinirlenip kesecek?

Yani olay kimin kimi koruduğu değil. Olay Hawkins'in yapmaya çalıştığı şerefsizlik ve o anda Zoro'nun onları koruması.

Şu Luffy'e olsaydı bizimle aynı savunmayı yapacaklar ( YAni olayın doğrusunu anlatmaya çalışacaklar) Gelip burada Zoro gömmek için, doğru olan şeyi çevirmeye çalışıyorlar.

Birde utanmadan bizi, bunu anlamayan yaşam formları var diye, suç atmaya çalışıyor bazı arkadaşlar.

O argümanın kaynağı "Luffy olmasaydı Zoro o çivileri yemezdi" argümanından geliyor çünkü. Luffy ve Tama orada olsa da olmasa da Zoro tam manasıyla kurtulamazdı o saldırıdan. Olay bundan ibaret.
O argümanı tartışıyorum. Gelelim senin ''iddia''na. Zoro tam anlamıyla karşılardı o saldırıları. Aynı Batman'de olduğu gibi. Aksini iddia eden kanıtlasın. Kanıt yoksa ben de bunu yazabilirim. Ben bunu yazdım diye Zoro, Luffy'yi korumaya çalışmadı denmesi mi gerekiyor? Bu haklı mı çıkarıyor yani durumu?

Hayır bundan ibaret değil. Olayın başlangıcı arkadaşın Zoro orada Luffy'i mi kurtarmaya çalışmış demesinden başlıyor. Hem bunu durduk yere konusu açılmadan dedi. Bir zahmet mangada yaşanan olayı açıklayabilirim. Kimse Hawkins güçsüzdür, Zoro hasar almaz bile demedi. Neden konuyu başka yere çekiyorsunuz ki.

Sen kör müsün diyince bir şey yok da ben +1 yazınca mı sıkıntı var? :(
Sen kör müsün demedim. Yaşanmış olayı idrak edememek için kör olmak gerek dedim. Zaten devamında büküyorsun dedim yaşanmış olayı. Neyse istediğin gibi görmeye devam et.

İstenen şu:
İsteyen gelsin, yalan ya da yanlış Zoro veya fanları hakkında atıp tutsun; kimse de çıkıp cevap vermesin. O zaman biz objektif oluruz. Cevap verince abartıyor oluruz. Sonra Zoro fanları şöyle böyle diye algı yaparlar. Nasıl da toplanıyorlar bak hahaha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık