Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birinci çoğul konuşma ben bir Zoro tarikatına bağlı birisi değilim. Forumda bile Zoro'yu överken diğer karakterleri yermenin gereksizliğinden bahsediyorum. Zoro'nun aldığı her yara için şöyle adamlık yaptı da demiyorum. Yorumlarımı görmemiş olabilriisn ama her Zoro'yu öven, savunan kişiyi de belli bir kalıba sokma.

İkinci evet o panelde Zoro, Luffy ve Tama'yı korumak için atlıyor. Açıyı öyle düşünmek taraflı falan da olmuyor. Zoro çocuğu koru derken çivileri hesap etmiyor, çivileri fark edince şaşırıyor zaten. O an Luffy'ye bir şey olmaz da demeyecek her halde. Luffylerin önüne geçip çivileri karşılamaya çalışacak. Her Zoro'yu savunan taraflı olmuyor böyle net bir sahneyi bir zahmet savunabileyim.

Bir önceki sayfa bu şimdi burada Zoro, Luffy ve Tama'nın önünde mi? :) Hayır attığın sayfada bile sonradan HAwkins'e slash attığın bindikleri yaratığın daha köşesine geçiyor. Şimdi bunu yorumlamak bile Zoro'yu sürekli öven karşısındakini gömen birisi yapıyor beni.
Zoro tarikatından olmayabilirsin.

Luffy'yi de Zoro koruyacaksa Luffy niye Tama'yı koruyor? :D Luffy'nin Tama'yı koruması zaten çivi gibi süpriz saldırılara karşı. Luffy'ye çivi gelse kendisini savunamayacak mı kılıcı yok diye? Hawkins ile dövüşen o olsaydı kılıcı olmadığı için her çivi saldırısında kanayacak mı?

Hawkins'in nereden saldırdığını, Zoro'nun nerede durduğunu ikimizde göremeden yargıya varılmış.

Zoro çivileri hesaba katmadı ama hesaba katmadığı bir şey olabileceği için Luffy'ye Tama'yı koru demedi mi? Hawkins beni döver ondan sonra sen Tama'yı koru mu dedi yoksa? o_O

Bu Luffy ile alakalı değil ama Zoro'nun gücü ile alakalı. Çer çöp diyorsun ama Zoro'nun, viski tepesi olayı ünlü bir olay. Smoker bile, Tashigi'ye özellikle söylüyor bu olayı, nasıl çer çöp kesmiş oluyor?

Yine olayın Luffy ile alakası yok işin hatta fark ettiysen 2 ile 3 te Luffy'nin kesin bir şekilde kaptan olduğunu biliyorlar. Ona rağmen Zoro'ya bunu söylüyorlar.

Zoro dan yola çıkarak Luffy'i övmüyorlar. Zoro sayesinde, Luffy'i de onunla beraber övüyorlar.
Başkası altında olacak bi adam değil diyor. Luffy, Zoro'yu döverek mi tayfaya kattı? Yani Böyle bir adam kaptan olmalı demeye getiriyor ki zaten Luffy'nin insanları etrafında toplama özelliğini hepimiz biliyoruz. Ve Kaptanının nasıl biri olduğunu açıklıyor demeside, Zaten Luffy de Zoro da ikisi de canavar yani yine benim dediğim şeye ters bir şey yok.

Son olarak da ben denkler demiyorum zaten. Ama yakınlardır bence.
Dostum Visky Tepesi olayında cidden orada güçlü adam olduğuna inanıyor musun? Güçlü adam olsa A kişisi ve B kişisini de öldürmüş diye bi şaşkınlık olmaz mıydı? Çer çöp gibi algıladım ben senin yorumun öyleyse bir şey diyemem.

2-3 de kaptan olduklarını biliyor ama Luffy’de icraat yapmıyor yani orada bi G3 yapsa ya da G2 ile dalsa sence Zoro için o tepki de bulunurlar mıydı? Objektif olarak cevap ver lütfen.

4. De ise canavar denmesi gücüyle alakalı değil düşüncesizce Kutsal Ejdere dalmasından dolayı.

Daha dün kaptanlık,mevki kem küm bunların önemi yok diyorlardı şimdi de Zoroyu savundukları olaya bak. :oleyo2: Zoro sizi görse kendinden nefret eder.
Arada bir nüans farkı var. Kaptanlık sadece güç belirtisi değil Zoro gibi kaptan olmamasına rağmen kaptan gücünde kişiler var manasında dendi o. Yani Law kaptan diye Zoro'dan çok üstün olmak zorunda değil veya Foxy kaptan diye Zoro'dan güçlü olacak değil. Fakat Luffy gibi birisinin altında olmasına rağmen Zoro neden kaptan değil deniliyorsa bu takdir edilecek bir şey. Yoksa kimsenin kaptan olmak önemsiz demez. Özellikle en kötü nesilden birisiyse.

Funduska

Luffy'yi de Zoro koruyacaksa Luffy niye Tama'yı koruyor? :D Luffy'nin Tama'yı koruması zaten çivi gibi süpriz saldırılara karşı. Luffy'ye çivi gelse kendisini savunamayacak mı kılıcı yok diye? Hawkins ile dövüşen o olsaydı kılıcı olmadığı için her çivi saldırısında kanayacak mı?

Hawkins'in nereden saldırdığını, Zoro'nun nerede durduğunu ikimizde göremeden yargıya varılmış.

Zoro çivileri hesaba katmadı ama hesaba katmadığı bir şey olabileceği için Luffy'ye Tama'yı koru demedi mi? Hawkins beni döver ondan sonra sen Tama'yı koru mu dedi yoksa? o_O
İnsan 2 gözüyle gördüğü şeye bu böyle değildir diyebilir mi ya,diyebiliyormuş.

Düşman olarak sadece Hawkins mi var? Aç bak bakalım kaç kişi var orada.
Zoro, ben bu adamın icabına bakacağım diyor. Bunu dedikten sonra o adamın Luffy'ye ya da Tama'ya saldırmasına müsaade eder mi?
Şu konunun tartışılması cidden çok absürt ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık