Baygın yatması için dedim. Neyse. Olay düzgün ilerlesin, sıvamasin yeter benim içinHafızasının gitmesi onu nasıl savunmasız yapıyor ki güçten mi düşecek yani hiç sanmıyorum Oda çizerse çizer ama çimez yani savunmasız kaldığı yok bence.
Baygın yatması için dedim. Neyse. Olay düzgün ilerlesin, sıvamasin yeter benim içinHafızasının gitmesi onu nasıl savunmasız yapıyor ki güçten mi düşecek yani hiç sanmıyorum Oda çizerse çizer ama çimez yani savunmasız kaldığı yok bence.
Baygın olunca birşey değişmiyor ki(cake adasında gördük bunu tramvasını kullanıp en zayıf haline getirip alacaz dediler dokunamadılar bile, bence o an şu anki uyuyan haliden çok daha fazla handikaplıdır) ek olarak zil zurna sarhoş kadio'ya luffy en güçlü saldırısı ile kaç kez saldırı yaptı da ne oldu.Baygın yatması için dedim. Neyse. Olay düzgün ilerlesin, sıvamasin yeter benim için
Sorun yok ya.öyle oldu sanırım, kötü birşey yazmadım ama öyle bir his oldu ise özür dilerim
KeşkeŞu hâle gelseler ya tekrar.
Shanks çarı kasan değil çarı açan kişidirShanks da var. Dur. Adam yonkoya da çar kastırıyor.
Gördüklerimiz onlar6 headliner'dan Drake ve Page mi var şimdi sadece ?
VaaayyShanks çarı kasan değil çarı açan kişidir
Attığın sayfada 3 kişi daha var. Hala 1 kişi eksik. Kyoshiro da bu headliner'lar arasında mı acaba ? Baya düşman var Wano'da.Gördüklerimiz onlar
http://www.turkcraft.com/One_Piece/793/11
Bu sayfada Drake reisin olduğu kutucukta en soldaki Page One bence ortadaki kılıççı bizim Zoro'nun bence karşılacağı ilk rakip Wano'da 3. elemanı da Law alsın bir zahmet. Daha önce söylemiştim Drake'den güçlü 1-2 kişi bekliyorum diye diğer iki gizemli arkadaşlar bence Drake'den daha güçlü çıkacakalar.