Bu sitedeki herkes gizli kılıç fetişisti zaten. Zoro fanları bunu kabul edip rahatladılar. Karşı taraf ise bunu reddediyor ve içlerine bastırdıkça agresifleşiyorlar.Sonuç. Ikisi de kılıç fetişisti
Bu sitedeki herkes gizli kılıç fetişisti zaten. Zoro fanları bunu kabul edip rahatladılar. Karşı taraf ise bunu reddediyor ve içlerine bastırdıkça agresifleşiyorlar.Sonuç. Ikisi de kılıç fetişisti
Luffy Vista'dan baya bir üstün bence.Vista küçümsenecek bir isim değil. Luffy'nin çok çok altında bir isim değil.
Dün konuştum iyiydi.Olay kılıçla ilgili değil ya
MOP?
Mihawk> Croco valla. Beş dakika içinde yener Croco'yu.
Ya bunun Zoro versiyonunu da gördüm sabah. Onu da atar mısın bir daha? 20-25 sayfa öncesini aramak istemiyorum çok hızlı tartışıyorlar.
Karşı arguman olarak yine bir kılıç ustasını savunmalarıBu sitedeki herkes gizli kılıç fetişisti zaten. Zoro fanları bunu kabul edip rahatladılar. Karşı taraf ise bunu reddediyor ve içlerine bastırdıkça agresifleşiyorlar.
Oh oh maşallah.Dün konuştum iyiydi.
Zoro fanları ile aynı safta olmak istemedikleri için fetişlerini açığa vuramıyorlar; fakat bir kılıç ustası görünce anında ıslanıyorlar. Zaten dikkat edersen; Mihawk ve Zoro'dan sonraki en güçlü kılıç ustasını savunmaları da bu yüzden.Karşı arguman olarak yine bir kılıç ustasını savunmaları
Bütün site kılıç fetişisti. Ohh. Hayali bile güzel
Valla ben bilmem Alpa, algı olursa dalgı da olur. Bu Vista geyiğini sürdürenler sanki gerçekten inanıyor da maksat karşı tarafın alevini söndürmek. Tükürmekle alev sönmez tabi orası ayrı.Halamın taş..ğı olsaydılar ile yorum yapılmaz. Vista'nın kartında yazanlar içinde algı yapmayalim. Bazı arkadaşlar ordaki yazıları görünce musalla taşı gibi oldu iyi biliyoruz. Bir denk demedigi kalmış Vista kartında.
Edit: Hayır o sıra yazılanlardan dem vuruyorum... Hatırlarsın elbet bu yorumlar az çok kime aitti diye. Aynı grup Boyabun'u da sırf sırtındaki kılıçtan dolayı sağ kol yapmıştılar.
Benim gibi yonko kılıç ustası sever yok mu? Hep mi Zoro, Mihawk, Vista.Zoro fanları ile aynı safta olmak istemedikleri için fetişlerini açığa vuramıyorlar; fakat bir kılıç ustası görünce anında ıslanıyorlar. Zaten dikkat edersen; Mihawk ve Zoro'dan sonraki en güçlü kılıç ustasını savunmaları da bu yüzden.