Bence de güçlüdür ama sorun bir Yonkou seviyesinde olup olmaması. Kaido'nun Luffy'e yaptığından sonra insan bir sorguluyor Mihawk Vista'ya neden aynısını yapmadı diye. Hadi Kaido en güçlü diye anılıyor diye farklı olsun da Kaido diğer Yonkou seviyesinde denilen kişilerden ne kadar daha güçlü olabilir? O fark Luffy ile Vista arasındaki fark ile elimine olamaz mı? Yoksa basite kaçıp kılıç ustası canım daha iyi okuyor rakibi mi diyelim? Ne olursa olsun benim mantığıma ters. Hele Katakuri ile yaşanan savaşın ağırlığı verilen algı bakımından çoğu kişi Luffy gibi Kata dengi olmuş bir adamın tek yemesini beklemezdi. Bu olay Mihawk Yonkou denginde bahsine büyük bir darbe vurdu şimdi bu da bir gerçek.Valla ben bilmem Alpa, algı olursa dalgı da olur. Bu Vista geyiğini sürdürenler sanki gerçekten inanıyor da maksat karşı tarafın alevini söndürmek. Tükürmekle alev sönmez tabi orası ayrı.
Zati durum az çok belli, şu saatten sonra sağ kol altı muhabbeti çevirenleri ciddiye almamak lâzım, geyik yapılıyor işte kendilerince.
Edit: O değil de ben normalde Millenium'u alıntılayacaktım.
Son düzenleme: