Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mercury Fujitora o tarz bi karakter mesela. Amiral seçmelerine katılanları gösterse tamamdır.
Veya bu tarz kişilerin yaşadığı hükümetin elinde olan ( water 7 ) gibi bir ülke.

Artık o seviyede değil tabi ama qinjao gayet güçlü adammış zamanında. Onun gibileri vardır da duymamışızdır belki.
Unutmuşum onu, haklısın o vardı. Arc bossu olarak öyle birini görmek isterdim de bu da yeter şimdilik :)

@Mercury Fujitora o tarz bi karakter mesela. Amiral seçmelerine katılanları gösterse tamamdır.
Veya bu tarz kişilerin yaşadığı hükümetin elinde olan ( water 7 ) gibi bir ülke.
Korsan değiller onlar ama. Seride o şekilde denizciler var zaten, o konuda bir şikayetim yok :)

Yeniçeri bana hep dandik gelmiştir. Nette şöyle diyor: "Yeniçeriler, genellikle savaş alanlarında bulunmamışlardır çünkü ayaklanmaları ve iç huzursuzlukları bastırmak onların temel görevlerinden biri olmuştur." Wano'da herkesin kendi bölgesi var gibi duruyor, o yüzden o tip biri çıkacağını sanmıyorum. Gifters komple bu görevi görüyor olabilir hem.
Yanlış yazmışlardır, yeniçeriler çok iyi savaşçılardı. Kazan kaldırdıklarında koskoca imparatorluk zor duruma düşerdi. Ama Oda'nIn bunu yapması yine de düşük ihtimal tabi. Ben sadece bu eski güçlü uygarlıklardan yürüyor Kaido tayfası için diye düşündüm.

Yanlış yazmışlardır, yeniçeriler çok iyi savaşçılardı. Kazan kaldırdıklarında koskoca imparatorluk zor duruma düşerdi. Ama Oda'nIn bunu yapması yine de düşük ihtimal tabi. Ben sadece bu eski güçlü uygarlıklardan yürüyor Kaido tayfası için diye düşündüm.
Tarih bilgim aşırı zayıf valla, doğrudur. :(

Rayleigh'i şu anda hiç bir yonkou sağ kolu yenemez. Kizaru madem bu kadar güçlüydü Sentamaru ve Px ordusu ile birlikte yakalasaydı ya.
Rayleigh terlemiş bir tarafından soluyormuş mangada iki damla teri var diğer sahnede ise çizilmemiş bile. Rayleigh şuan yaşlı halinde bile bir amiral ile günlerce dövüşebilir...

Kizaru gidip Sentemaru'ya yardım edeyim diye bir ışınlanayım diyor suratına çiziği yiyor yani hem Rayleigh ile dövüşüp hem de başka tarafa yardım edemiyor. Ama Rayleigh ne diyor genç olsam hem seninle dövüşür hem de Luffy'lere yardım ederdim diyor.

Bunu Akainu'ya dese hadi deriz ki adam hızlı gider yardım eder ama bunu ışık hızındaki adama diyor. Anlayana çok şey açıklar bu kıyaslama...

Rayleigh'i şu anda hiç bir yonkou sağ kolu yenemez. Kizaru madem bu kadar güçlüydü Sentamaru ve Px ordusu ile birlikte yakalasaydı ya.
Rayleigh terlemiş bir tarafından soluyormuş mangada iki damla teri var diğer sahnede ise çizilmemiş bile. Rayleigh şuan yaşlı halinde bile bir amiral ile günlerce dövüşebilir...

Kizaru gidip Sentemaru'ya yardım edeyim diye bir ışınlanayım diyor suratına çiziği yiyor yani hem Rayleigh ile dövüşüp hem de başka tarafa yardım edemiyor. Ama Rayleigh ne diyor genç olsam hem seninle dövüşür hem de Luffy'lere yardım ederdim diyor.

Bunu Akainu'ya dese hadi deriz ki adam hızlı gider yardım eder ama bunu ışık hızındaki adama diyor. Anlayana çok şey açıklar bu kıyaslama...
Tamamen katılıyorum, Avatar yakıyor, çok iğrenç bir seri değil mi ya :bilmem:

Aynı soru şu şekilde de sorulabilir.
4 nova orda kizaru tarafından neden yakalanmadı ?
Amiraller yapılmasını gerekenleri değil yapmak istediklerini yapıyor bunu birçok defa gördük.
Fujitora-aokiji-kizaru örnekleri mevcut.
Greenbull bile denileni yapmıyor.

Rayleigh saldırırken kizaru’nun dikkati başka yerde ve kizaru saldırı pozisyonunda olduğu halde rayleigh taa dibinde olmasına rağmen sadece bir çizik yemiştir. Çizik bile denmez. Uzaktan saldırılardan kaçmak veya sıyrılmak daha kolay ama dikkat başka yerdeyken ve saldırı pozisyonunda olmasına rağmen dibindeki adamdan sadece bir küçük çentik yiyor. Ve saldıran kişi de rayleigh yani.
Küçük çentik attı diye rayleigh gibi bir adam övülmez ki hacı :( rogerin sağ kolu diye övün veya kizaru’yu tutabildi diye övün ama dibindeki dikkati başka yerde olan adama sadece çentik atmak ney ya.

Aynı soru şu şekilde de sorulabilir.
4 nova orda kizaru tarafından neden yakalanmadı ?
Amiraller yapılmasını gerekenleri değil yapmak istediklerini yapıyor bunu birçok defa gördük.
Fujitora-aokiji-kizaru örnekleri mevcut.

Rayleigh saldırırken kizaru’nun dikkati başka yerde ve kizaru saldırı pozisyonunda olduğu halde rayleigh taa dibinde olmasına rağmen sadece bir çizik yemiştir. Çizik bile denmez. Uzaktan saldırılardan kaçmak veya sıyrılmak daha kolay ama dikkat başka yerdeyken ve saldırı pozisyonunda olmasına rağmen dibindeki adamdan sadece bir küçük çentik yiyor.
Kizaru ile Rayleigh dövüştüğünden dolayı yakalanmamış olabilir. Orası korsan kaynıyor denizci erleri de onlar ile uğraşmıştır veya süpernovaların tayfaları var zaten onlar o arada kaçırmışlardır.

Kizaru orada ışık süzmesi olup ışınlanmaya çalışıyor yüzünün bir kısmı ışınlanma aşamasında diğer kısmı yerli yerinde. Rayleigh ise suratının bir kısmının dönüştüğü ışık süzmesini kestiğinden sadece suratının bir kısmı kesiliyor.

Yani Rayleigh gidip kafasına saldırıp sadece çizik atmıyor.

Benim gördüğüm Rayleigh bir efsane olarak görülüp hem Wb ile hem de onla dövüşürsek gücümüz yetmez diye anılan biri.
Garp bu yakışmayı gidip Katakuri'ye ve Jack'e yapmaz. O yüzden yaşlı hali bile bence sağ kollardan güçlüdür.

@RedTeroR
Açıkçası mangasını okumadım animesinin birkaç bölümünü izleyince mangasına bakayım dedim orada Musashi'yi görünce hemen avatar yaptım :/

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık