Kendisi bir shichibukai diye biliyorum benMihawk?
Kendisi bir shichibukai diye biliyorum benMihawk?
Mihawk için bir önemi yok ki :SKendisi bir shichibukai diye biliyorum ben
Mihawk için bir önemi yok ki :S
Ömrünün sonuna gelmiş devleri tekliyordu evet. Luffy de gençliğinin baharındaki devleri falan tekliyor xDLinlin bire birde yenilmez zaten , canavar olarak doğmuş , Roger’in kaçması normal kafa kafaya girse Linlin ‘i nasıl yensin
5 yaşında Devleri tekliyordu kadın
Çok bekleme derim. İlla bizden birini arıyorsan Drake reyiz var. Oda kendisinin Türk olduğunu açıklamıştı.Düşündüm de bu Kaido ( cengiz han'a benziyor Moğol yani) Jack de (Vikinglere benziyordu sanki) acaba diyorum ki yıkımcılar dan birini mesela King'i böyle Osmanlı yeniçeri falan yapmış mıdır.
Tabi ki düşük ihtimal ama şeyden düşündüm, böyle güçlü ve barbar yapıyor Kaido'nun tayfayı belki dedim bir ihtimal.Çok bekleme derim. İlla bizden birini arıyorsan Drake reyiz var. Oda kendisinin Türk olduğunu açıklamıştı.
Yeniçeri bana hep dandik gelmiştir. Nette şöyle diyor: "Yeniçeriler, genellikle savaş alanlarında bulunmamışlardır çünkü ayaklanmaları ve iç huzursuzlukları bastırmak onların temel görevlerinden biri olmuştur." Wano'da herkesin kendi bölgesi var gibi duruyor, o yüzden o tip biri çıkacağını sanmıyorum. Gifters komple bu görevi görüyor olabilir hem.Tabi ki düşük ihtimal ama şeyden düşündüm, böyle güçlü ve barbar yapıyor Kaido'nun tayfayı belki dedim bir ihtimal.
Artık o seviyede değil tabi ama qinjao gayet güçlü adammış zamanında. Onun gibileri vardır da duymamışızdır belki.Düşünüyorum da bu serinin en büyük eksiklerinden biri hiçbir şeye bağlı olmayan güçlü bir korsanın olmaması sanırım. Güçlü kişiler ya Yonkou ya yonkou müttefiği, ya shichi, ya supernova oluyor. Bunlardan biri olmayıp da güçlü olan kimse yok. Mesela yeni dünyada amiral seviyesinde ve saydığım şeylerin hiçbiri ile bağlantısı olmayan kişiler olsaydı iyi olurdu bence.