Bence Nami ile aralarındaki fark yüzlere vurulmuş.Zoro ve Şanji arasındaki fark açık ve tekrar yüzlere vuruldu...
Bence Nami ile aralarındaki fark yüzlere vurulmuş.Zoro ve Şanji arasındaki fark açık ve tekrar yüzlere vuruldu...
Yüze vurmak derken?Bence Nami ile aralarındaki fark yüzlere vurulmuş.
Daz'ın ödülü mü açıklanmış? Nerede geçiyor bu?Zoro ve Şanji arasındaki fark açık ve tekrar yüzlere vuruldu...
Vivre kart konusundaydı ama görmüşsündür bu saate kadar, geç kaldım.Daz'ın ödülü mü açıklanmış? Nerede geçiyor bu?
75mlik adamı yenene niye 60m ödül vermişler bunlar.Vivre kart konusundaydı ama görmüşsündür bu saate kadar, geç kaldım.
Zoro korsan avcısı olduğu için ödülü eksilerdeydi yani normalde ödülü -250m idi, +310m ödül verdiler 60 milyona yükseldi.75mlik adamı yenene niye 60m ödül vermişler bunlar.
Yonkoular dolaylı yönden korsan avcılığı yapıyorlar diye ödülleri düşük çıkar o zamabZoro korsan avcısı olduğu için ödülü eksilerdeydi yani normalde ödülü -250m idi, +310m ödül verdiler 60 milyona yükseldi.
Yonkou nasıl korsan avcılığı yapıyor :S Adamlar emrine alıp daha da şevklendiriyor korsanları.Yonkoular dolaylı yönden korsan avcılığı yapıyorlar diye ödülleri düşük çıkar o zaman
Gördüm ama sağol yine de.Vivre kart konusundaydı ama görmüşsündür bu saate kadar, geç kaldım.
Bir de kaptandan dolayı tayfaya bol ödül muhabbeti vardı güya. Zoro'ya cimri bile davranmışlar.75mlik adamı yenene niye 60m ödül vermişler bunlar.
Kaido nova paketliyor :/Yonkou nasıl korsan avcılığı yapıyor :S Adamlar emrine alıp daha da şevklendiriyor korsanları.