Kaidonun meyvesi çok iyi lanet olsun. O nasıl bir meyve ulen. Beni benden aldı.
Meyve olduğu kesinmiKaidonun meyvesi çok iyi lanet olsun. O nasıl bir meyve ulen. Beni benden aldı.
Değil. Ben de meyve değil de, insana dönüşebilen bir ejderha olduğunu düşünüyorum aslında. Bu yüzden kairoseki bir sopa ile dolanabiliyor ve idam edilemiyor.Meyve olduğu kesinmi
Bende senin gibi düşünüyorum.Nedense bu adama meyveden farklı birşey gerek hissiyatındayım.Nasıl büyüttüyse gözümüzde odaDeğil. Ben de meyve değil de, insana dönüşebilen bir ejderha olduğunu düşünüyorum aslında. Bu yüzden kairoseki bir sopa ile dolanabiliyor ve idam edilemiyor.
Gene de şimdilik meyve diyorum çünkü seride benzer bir olay görmedik.
O zaman Mihawk'ın kartının rengi yanlış yine.O değil de bu bölümle beraber Mihawk'ın seviyesi tekrar güncellendi. Şimdi Mihawk>=Kaidou olduğundan, Orochi de Kaidou ya güvenip hem direk Kutsallara hem de Denizcilere atar yapabildiğine göre Mihawk kendi iş yerinde çaktırmadan çalışan patron gibi bişey. Adam aslında ceo ama can sıkıntısına meydancılık yapıyor.
Ne renk olmalı ki acabaO zaman Mihawk'ın kartının rengi yanlış yine.
Anketli konusu açılırsa, forumun yüksek katılım göstereceği bir anket olurdu.Ne renk olmalı ki acaba
Zoro ve Şanji arasındaki fark açık ve tekrar yüzlere vuruldu...Daz Bones (Mr.1) - Yaş: 31 - Ödül: 75 milyon
Bentham (Mr.2) - Yaş: 32 - Ödül: 32 milyon
18 Ocak'ta. (Süprük olmazsa.)bu hafta bölüm çıkmayacak mı ?