İşte bölüm yok ya böyle oyalanıyoruz Ama gerçekten çok anlamlı bir olayŞimdi de dövüş sonrası düşmanların durumu üzerinden mi güç çıkarımı yapmaya başladık?
İşte bölüm yok ya böyle oyalanıyoruz Ama gerçekten çok anlamlı bir olayŞimdi de dövüş sonrası düşmanların durumu üzerinden mi güç çıkarımı yapmaya başladık?
Ah be Bushido, olaya da bakmıyorsun ki . Sen sadece yazdıkların bakıyorsun. Karşı taraf ne demiş umrunda değil. Çıkarın şu at gözlüklerini azıcık da yüzünüze oksijen çarpsın.Oooo neler neler Ben olaya bakarım benim için gayet net
İyi madem öyle. Benim işime gelir yalnız.İşte bölüm yok ya böyle oyalanıyoruz Ama gerçekten çok anlamlı bir olay
Biz her zaman gerçekleri konuşuruzAh be Bushido, olaya da bakmıyorsun ki . Sen sadece yazdıkların bakıyorsun. Karşı taraf ne demiş umrunda değil. Çıkarın şu at gözlüklerini azıcık da yüzünüze oksijen çarpsın.
Ooo büyük konuştunİyi madem öyle. Benim işime gelir yalnız.
Bunu diyerek yalan konuşmuş oldun zaten .Biz her zaman gerçekleri konuşuruz
Ooo büyük konuştun
Kaku ve Jya'dan 2 kat güçlü olan adam dövüşten sonra 1 ay komada kaldığı için hani(resmi bilgi), tabii sen bilirsin de yine de.Ooo büyük konuştun
Hiç yakıştıramadım bunu sana Ama en büyük yalan Sanji, Zoro ile aynı klasmanda laflarıdırBunu diyerek yalan konuşmuş oldun zaten .
Lucci değil mi? Ama şöyle ki Luffy de yerlerde sürünüyordu, yani Zoro gibi orta halli almadı adamı, öyle alsaydı kabul ederdimKaku ve Jya'dan 2 kat güçlü olan adam dövüşten sonra 1 ay komada kaldığı için hani(resmi bilgi), tabii sen bilirsin de yine de.
Kaku ve Lucci aynı güçte olsaydı ve üstüne Kaku da Lucci gibi bir ay komada kalsaydı ben de sana hak verirdim ama veremiyorum ne yazık ki. Bir daha ki sefere artık. :/Lucci değil mi? Ama şöyle ki Luffy de yerlerde sürünüyordu, yani Zoro gibi orta halli almadı adamı, öyle alsaydı kabul ederdim
Sana iyilik de yaranmıyor... Zoro konusunda koca bir yalanı yaşıyorsun, uyandırmak istiyorum ama naafile.Hiç yakıştıramadım bunu sana Ama en büyük yalan Sanji, Zoro ile aynı klasmanda laflarıdır
Lucci değil mi? Ama şöyle ki Luffy de yerlerde sürünüyordu, yani Zoro gibi orta halli almadı adamı, öyle alsaydı kabul ederdim