Yanındakiler telef olduktan sonra Shanks'ı yense ne yenmese ne? Adam güçlü bir tayfa toplayıp KK olmak istiyor, sen diyorsun ki neden saldırmadı. Niye saldırsın yahu? Hele de o ortamda? Olacak iş mi?
Marcolara saldırmayı göze alıyor,Devrimcilere saldırmayı da göze alıyor.Hadi onları geçtim tüm denizcilere saldırmayı bile göze alıyor.Bu söylediğim savaşların hepsinde tayfasından birilerinin,denizciler ile olan dövüşte ise hepsinin ölme şansı var.Yoksa yok de bilelim.Bu konularda tayfasını önemsemeyen adam nedense bir anda tayfasını önemsiyor diye savunulmaya başlanıyor.
Akainu'yu indirien o ''Ölü WB'' idi. Numara yaptı tutmadı sonra çekti silahı ateş etti. Dediğim gibi Sengoku + Garp'tan çekinmeyen adama Akainu'dan çekindi demek komik oluyor.
Yukarıda bana algı yaratmaya çalışıyormuşum gibi ithamlarda bulunmuşsun.Kimin hangi konularda nasıl algı kasmaya çalıştığı çok açık.Al bahsettiğim sayfa.Hem de resmi çeviri.Ha gerçi sen son mevzulardan sonra herhalde resmi çevirileri de kabul etmiyorsun muhtemelen.Sana japoncası ile mutluluklar o zaman.
Şimdi de ingilizce üzerinden algı yapayım madem.Orada Wb öldü,çağı bitti.Hepiniz geçmişte kaldınız diyor.Bu benim yukarda kullandığım ''eski toprak'' lafını ve Teachin bu adamları küçümsediğini ortaya koyuyor.Bundan sonra sevimsiz laflarını başkalarına kullan.Sana iyi algı kasmalar.
Kimin neyden çekinip çekinmediği beni bağlamıyor.Resmi çeviride bununla baş edemem deyip kaçtı mı ? Kaçtı.Kabul etmek zorundasın.İstediğin kadar teach işine gelmeyen dövüşlerde dövüşmüyor diyebilirsin.MarineFordu gömmeye çalışmak çok işine geliyordu çünkü.