Akainu Marco'ya hiçbirşey yapamadı magmanın itici gücüyle uzaklaştırmak dışında.Aksine Marco'nun onu kesmişliği var.Meyve bahane değil koy hakiyi Garp gibi aş meyvesini seni tutan mı var.Kapı gibi hakin var madem aş o zaman da bizde övelim.Şu yazdığını mı övelim yoksa...Yenilene kadar denk gidecek değiller ya. Bir süre sonra ezilmeye başlayacaklar haliyle.
@Millennium Wizard
Akainu'nun Marco'yu poşet gibi bir köşeye attığı sahneleri unutmadık hala. :/ Bir sürü komutanı geçip Jinbei'yi delmesi falan da cabası. Kor'dan yardım alma örneğin de yersiz olmuş açıkçası. Amiraller daha güçlü dediysem top gibi oynayacak kadar güçlüler de demedim.
Koramiral konusu da aynen öyle.Marco'ya Kizaru'nun hasar verdiğini gördün mü ? Top gibi oynamasına gerek yok Garp'ın verdiği hasarın yarısını verdi mi de bu adam Marco'dan daha üstün diyorsun.Tamamen üniformanın ağırlığı serideki konumu yüzünden ezbere konuşuyorsunuz başka birşey değil.
Benim gördüğüm Marco birini yukarıdan yere çakmış diğer Kuzan'ı da her türlü gövdesine vurup uçurmuş.Kizaru savunma ve meyveyle hasardan kaçtı ama Kuzan fiziksel darbenin acısını epey hissetmiş olma kısmen hasar var yani.