O değil de her önüne gelene amiral seviyesi diyenler var diye kızıyordun seninki de oraya varıyor sanki.O çekmece çeneli ile kıyaslamayalım :d
O değil de her önüne gelene amiral seviyesi diyenler var diye kızıyordun seninki de oraya varıyor sanki.O çekmece çeneli ile kıyaslamayalım :d
Bege 2 oldu işte ..Kid’i seveceğim sanırım. Yalnız hedeflerini veya hayallerini luffy’ye teslim edersen yada luffy’den yardım istersen bozuşuruz. Crocodile gibi kendi hedefin uğruna luffy ile geçici ittifak kurarsan sıkıntı yok.
Adı üstünde GEÇİCİ bu arctan sonra seni bizim safta görürsem law’dan betersin demektir. Şimdilik iyi kararlı sağlam kişilik sahibi bir izlenim veriyor.
Seri ilerledikçe belki abartı dediklerim normalleşmeye başlarİşte neden öyle düşünüyorsun yahu be adam? Filo amirali oldun diye artık açıklama da yapmıyorsun ha, yazıklar olsun!
O zamanları bilmiyorum ama sen genel olarak abartarak konuşuyorsun zaten.
Bege aslında hedefi yani bm’yi indirmek için ittifak yapmıştı sonradan bi ısınır gibi oldu iyiki ayrıldılar tam ısınamadan.Bege 2 oldu işte ..
King'den bile güçlü çıkarsa rakibi Zoro değil demektir. Pek sevinme derim o yüzden. :/ Gerçi öyle bir şey olmayacaktır.Orochi King'den güçlüyse... Wuuuu diyorum. Ortalık baya ısınır
Ben her türlü kardayım kanka sıkıntı yok Orochi King'ten güçlü çıkarsa amiraldir. Orochi amiralse "Mihawk amiral üstüdür" sonucu kesin olarak kanıtlanmış olacakKing'den bile güçlü çıkarsa rakibi Zoro değil demektir. Pek sevinme derim o yüzden. :/ Gerçi öyle bir şey olmayacaktır.
Vay anası meğersem aklında neler varmış. Yalnız King'den güçlü diyebileceğimiz birisi bile tam manasıyla amiral etmez benim gözümde. :/Ben her türlü kardayım kanka sıkıntı yok Orochi King'ten güçlü çıkarsa amiraldir. Orochi amiralse "Mihawk amiral üstüdür" sonucu kesin olarak kanıtlanmış olacak
Genelde tersi oluyor ama neyseSeri ilerledikçe belki abartı dediklerim normalleşmeye başlar
Güçlü çıkar ya da çıkmaz ayrı mesele. Senin bu kesin sözlerin çok afaki ve dayanaksız yahu, onu diyoruz. İsterse Orochi Kaido dengi çıksın ya da Momodan beter olsun mesele değil.Orochi King'den güçlüyse... Wuuuu diyorum. Ortalık baya ısınır
Vay anası meğersem aklında neler varmış. Yalnız King'den güçlü diyebileceğimiz birisi bile tam manasıyla amiral etmez benim gözümde. :/
Hiç bir sağ kolun amiral alma ihtimali olduğunu sanmıyorum tabi gördüğümüz kadarıyla
Deli deli konuşma. Bazı sağ kolların bile amiral alma ihtimali varken sağ koldan güçlü birinin amiral olmaması mümkün değil.