Forumda şuna benzer 3-5 mit var millet bunları kullanarak tartışıyor halaÖyle. Çok doğal bir şey. Shanks dövüşene kadar seri bitecek zaten, niye aklını bununla yorsun. :/
Forumda şuna benzer 3-5 mit var millet bunları kullanarak tartışıyor halaÖyle. Çok doğal bir şey. Shanks dövüşene kadar seri bitecek zaten, niye aklını bununla yorsun. :/
Mit denilince aklıma Sanji yılı geliyor.Forumda şuna benzer 3-5 mit var millet bunları kullanarak tartışıyor hala
O ara ben seriye ara vermiştim ya dönen muhabbetleri hiç bilmiyorumMit denilince aklıma Sanji yılı geliyor.
Şanslısın.O ara ben seriye ara vermiştim ya dönen muhabbetleri hiç bilmiyorum
Yine ara verdim yine şanslıyımŞanslısın.
Senden âlâsı yok.Yine ara verdim yine şanslıyım
Akainu Marineforddan ibaret bir karakter değil. İşlenirse göreceksiniz ki adam serinin zirve güçlerinden. Kaldı ki 30 bölümde herif öyle şeyler yaptı ki tüm serinin çehresini değiştirdi.
Sen kalk WB tümenleri ile dövüş , WB ile bizzat dövüş ( şu iki yedi diyenlere gülüyorum WB plazaya ilk indiğinde Akainu ile denk dövüşüyordu ) sonra Luffy'i peşle , Jinbei'i del, Luffy'e unutulmayacak yara bırak, 10 azılı suçlu toplamış 2 meyveli Teach'n adasına tek başına git , Aokiji gibi bir gücü bacağını alarak yen.
Herif eli cebinde bisentoyu ayağı ile durduruyor.
Şu karakter kimle muhattap olduysa sakat bıraktı .
Akainu kesinlikle İmparatorların içinden biridir.
Yanılgı içindesiniz dönün yolunuzdan.
Silahların kendi yetenekleri var mı ki ? Lanetlilerden bir şey çıkacak ama 12 ve 21 ler bu konuda sessiz.Bir tek mihawk'ın ve ryuumanın övüldü.Birisi için siyah dendi,diğeri dayanıklı ve hırçın dedi zoro.Aslında kılıcın neden o ismi aldığı,savaşı ya da yeteneği gösterilse güzel olur.En iyi 21'liklerin %70'i Wano'da çıkacak görünen kadarıyla. Mangaka en iyi zoanları da en iyi kılıçları da bu arca saklamış çakal.