Şu an Luffy Sabo'yu yenemez diye düşünüyorum. Sabo da boş durmuyor kendini geliştiriyor amirallere karşı.Adam reverie de amirallerle çarpışıyor luffy ile kıyaslanması gerekirken zoro ile kıyaslanıyor
Şu an Luffy Sabo'yu yenemez diye düşünüyorum. Sabo da boş durmuyor kendini geliştiriyor amirallere karşı.Adam reverie de amirallerle çarpışıyor luffy ile kıyaslanması gerekirken zoro ile kıyaslanıyor
Zolo'ya göre. Öyle olunca direkt amiral zaten.@Historia kime göre neye göre güçlü.Mesele bu.
İcab ederse onu da keser. İstemesine bağlı. Malum reyisin kesmek istemediği şeyler de var. Önce keseceği şeyin kendisini kışkırtması lazım. Böyle de bir huyu var deloğlanınBu Zoro havayı da keser mi acep
Rabbim Zoroyu ateşlerden korusunEee sen ne sandın bu alevi çakmak ateşi değil bu. Ace gücü tam uyandıramadı aslanlar gibi olan Sabo meyveyi bir uyandırır Zoro sıcaklıktan yanına yaklaşamaz bile.
Olum zoro wanoda amiral.Diğer yerlerde değil.Ada dışa kapalı ya,amiral dersen yutarlar işte.Zolo'ya göre. Öyle olunca direkt amiral zaten.
Luffy şuanki haliyle Sabo'dan daha güçlüdür bence, ee Luffy daha güçlüyse Zoro da otomatikman daha güçlü olmuş oluyor.
Adam meyvesiz devrimcilerin 2. Adamı olabilmiş. Birde meyveyi yiyince iyice gücü arttı. Meyveyi yiyene kadar haki ile dolaşmış sabo. Küçüklüğünden beri de dragon’dan eğitim aldığını biliyoruz. Yani eğer şimdiden luffy’den güçsüzse sabo konumun hakkını veremez bence ama görüyoruz ki adam habire amirallerle muhatap ediliyor.Şu an Luffy Sabo'yu yenemez diye düşünüyorum. Sabo da boş durmuyor kendini geliştiriyor amirallere karşı.
Hadi dresserosa’yı geçtim orayı kabul etmiyon zaten ama adam reverie’de@Historia kime göre neye göre güçlü.Mesele bu.
Öyleyse Mihawk'ı Wano'ya çekmek lazım bir şekilde.Olum zoro wanoda amiral.Diğer yerlerde değil.Ada dışa kapalı ya,amiral dersen yutarlar işte.
Ne için.Öyleyse Mihawk'ı Wano'ya çekmek lazım bir şekilde.
Sabo’da bunu bildiğini söylüyor yani sabo’da fuji ile aynı oyunu oynuyordu. La jozu bir omuz ile buz atıyor öyle kapışma dediğin yüz yüze olacak. Zoro’ya bak adam direkt çöktü fuji karşısında amirale ayak uyduramayan karakter kendini belli ediyor zaten. Birde fuji ciddi değilim diyor ama sabo’nun üstüne meteor atmasını biliyor. Fuji’nin gözü önünde ayak üstü bastille’yi de alıyor.Ne için.
@Historia yahu Jozu da amiral ile muhatap oluyordu.Bir kilo buza gitti adam.Üstelik Dressrosada neyin ne olduğu ortada.Adam oynadığı kumara müdahale etmemek için kendisini Sabo ile oyalıyor.Bunu da ağzı ile söylüyor.
Katılıyorum. Sabo Fujitora'nın gözünün önünde donanma koramiralini alıyor. Fuji'nin gücü yetmesine rağmen durdurmuyor? Bana mantıklı gelmiyor demekki Sabo öyle kolay lokma değil. Devrimci oluşumunun 2.adamı Sağ kol üstü olmalı bana göre. Devrimci oluşumu da yonko oluşumunun(tekil) üstündedir bana göre.Fuji’nin gözü önünde ayak üstü bastille’yi de alıyor.