Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Zoro havayı da keser mi acep:oleyo2:
İcab ederse onu da keser. İstemesine bağlı. Malum reyisin kesmek istemediği şeyler de var. Önce keseceği şeyin kendisini kışkırtması lazım. Böyle de bir huyu var deloğlanın :)

Eee sen ne sandın bu alevi çakmak ateşi değil bu. :D Ace gücü tam uyandıramadı aslanlar gibi olan Sabo meyveyi bir uyandırır Zoro sıcaklıktan yanına yaklaşamaz bile. :)
Rabbim Zoroyu ateşlerden korusun :fool:
 
Luffy şuanki haliyle Sabo'dan daha güçlüdür bence, ee Luffy daha güçlüyse Zoro da otomatikman daha güçlü olmuş oluyor.:D
Şu an Luffy Sabo'yu yenemez diye düşünüyorum. Sabo da boş durmuyor kendini geliştiriyor amirallere karşı.
Adam meyvesiz devrimcilerin 2. Adamı olabilmiş. Birde meyveyi yiyince iyice gücü arttı. Meyveyi yiyene kadar haki ile dolaşmış sabo. Küçüklüğünden beri de dragon’dan eğitim aldığını biliyoruz. Yani eğer şimdiden luffy’den güçsüzse sabo konumun hakkını veremez bence:D ama görüyoruz ki adam habire amirallerle muhatap ediliyor.
O yüzden bencede sabo daha güçlüdür şu an.

@Historia kime göre neye göre güçlü.Mesele bu.
Hadi dresserosa’yı geçtim orayı kabul etmiyon zaten ama adam reverie’de
2-3 komutanıyla 2 amirale karşı dövüşüyor la orda luffy gibi tek yeme lüksleri yok. Farkettiysen manga hep belirli bir seviye ile muhatap ediyor sabo’yu. Burgessi elinin tersiyle itiyor adam.
 
Ne için.

@Historia yahu Jozu da amiral ile muhatap oluyordu.Bir kilo buza gitti adam.Üstelik Dressrosada neyin ne olduğu ortada.Adam oynadığı kumara müdahale etmemek için kendisini Sabo ile oyalıyor.Bunu da ağzı ile söylüyor.
Sabo’da bunu bildiğini söylüyor yani sabo’da fuji ile aynı oyunu oynuyordu. La jozu bir omuz ile buz atıyor öyle kapışma dediğin yüz yüze olacak. Zoro’ya bak adam direkt çöktü fuji karşısında amirale ayak uyduramayan karakter kendini belli ediyor zaten. Birde fuji ciddi değilim diyor ama sabo’nun üstüne meteor atmasını biliyor. Fuji’nin gözü önünde ayak üstü bastille’yi de alıyor.
1 değil toplam 3 amiral karşısında çıktı sabo.
2 defa fuji 1 greenbull. Bastille ve burgess gıdıklamadı bile sabo’yu. Ben şimdi gösterilenlere göre bu adamı boşuna mı övüyorum? Kid aynısını yapsın ben senin sabo için dediklerini kid için yazsam çarmıha gererdin la beni:D
 
Son düzenleme:
Fuji’nin gözü önünde ayak üstü bastille’yi de alıyor.
Katılıyorum. Sabo Fujitora'nın gözünün önünde donanma koramiralini alıyor. Fuji'nin gücü yetmesine rağmen durdurmuyor? Bana mantıklı gelmiyor demekki Sabo öyle kolay lokma değil. Devrimci oluşumunun 2.adamı Sağ kol üstü olmalı bana göre. Devrimci oluşumu da yonko oluşumunun(tekil) üstündedir bana göre.
Bu yazdıklarımdan Sabo>Fuji anlaşılmasın.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık