YaDragon peki? Çocukları küçük yaşta kaçırıp beynini yıkayıp neler neler yaptırıyor.

YaDragon peki? Çocukları küçük yaşta kaçırıp beynini yıkayıp neler neler yaptırıyor.
Sabo, Koala ve daha niceleri, kendi çocuğunu başı boş bırakmış, milletin çocuklarına musallat olmuş.Yaaynen kanka asıl öğretmen Dragon milleti küçük yaşta kandırıp sizi kurtardım ayağına minik çocukların beynini yıkamış, yok devrimciyiz biz yok özgürüz bilmem ne ..
![]()
Vıyyy ?OHA KOCAMAN TAŞ NE ZORLU BİR OLAY
Hayallere de giriştik. Hayalleri mi yarıştırıyoz. Ben sana gerçekleri sunayım o zaman. Senin ''Zoro dövcek'' diye yükseldiğin komutan var ya. Sabo o adamlarla 3 arc önce top gibi oynuyordu. İyi günler.
Luffy aa babam mı var diyordu gerisini sen düşün, yazık ya acıdım Luffy eSabo, Koala ve daha niceleri, kendi çocuğunu başı boş bırakmış, milletin çocuklarına musallat olmuş.Bu lufy ne yer ne içer, topluma faydalı olur mu diye hiç düşünmeden eğlencesine bakmış.
![]()
İlerde aynısını bekliyorum, benim anam mı vardı diyecek.Luffy aa babam mı var diyordu gerisini sen düşün, yazık ya acıdım Luffy e
Anasını merak ediyorum ama şöyle kutsal felan çıksa ya da Akainun kız kardeşi falanİlerde aynısını bekliyorum, benim anam mı vardı diyecek.Acımamak elde değil.
24 Kasım öğretmenler gününde bizde Law adına Dof'un öğretmenler gününü kutluyoruz değil mi @NALAKA ?
Yorumsuz...Tabi ki Dof o kadar Law ın önüne kitap koydu, ona altın bilezik taktı adam etti. Bir de Luffy e bak okuma bilmiyor.![]()
Kıskanma la, Kureha misal alanında çok iyi olabilir ama öğretmen dediğin sadece bildiğini anlatmak değildir, gerektiğinde yol göstermektir. Dof ise Law'ın önünü ufkunu açmıştır. Seride kitap okuyan kaç kişi var?Yorumsuz...![]()
Akainu'nun kardeşi çıkmaz ama belki kutsal çıkar ya da Dragon'un eşi bunu kutsal için terk etmiştir. Dragon'a hem çirkinsin hem fakirsin demiştir ben kutsal ejderime gidiyorum o bana köyde 3 katlı ev yaptırdı, tek taş aldı falan demiştir. Devrin falan hikaye bu da kutsallara o yüzden bilenmiştir.Anasını merak ediyorum ama şöyle kutsal felan çıksa ya da Akainun kız kardeşi falan![]()
Oda seride Luffy anasını gördünüz falan demiş ama bilemedim şimdi .sKıskanma la, Kureha misal alanında çok iyi olabilir ama öğretmen dediğin sadece bildiğini anlatmak değildir, gerektiğinde yol göstermektir. Dof ise Law'ın önünü ufkunu açmıştır. Seride kitap okuyan kaç kişi var?
Akainu'nun kardeşi çıkmaz ama belki kutsal çıkar ya da Dragon'un eşi bunu kutsal için terk etmiştir. Dragon'a hem çirkinsin hem fakirsin demiştir ben kutsal ejderime gidiyorum o bana köyde 3 katlı ev yaptırdı, tek taş aldı falan demiştir. Devrin falan hikaye bu da kutsallara o yüzden bilenmiştir.
Anne olayı yanlış çeviri galiba. Oda, SBS' de aileden bahsetmiş benim gördüğüm. Direkt annesini çizdim/çizeceğim dememiş. Yine de ben yanlış biliyor olabilirim tabii.Oda seride Luffy anasını gördünüz falan demiş ama bilemedim şimdi .s