Anladım, Dragon'u dölleyen Zoro'dur demek istiyorsun. Mantıklı aslında, hem de bunu bir yaşında yapmış. Yaakkkışır..Bende Zorodan şüpheleniyorum
Edit:Luffy'nin babası belli ama zoronun belli değil.
Edit'i görmedim. Yazının anlamı kalmadı
Anladım, Dragon'u dölleyen Zoro'dur demek istiyorsun. Mantıklı aslında, hem de bunu bir yaşında yapmış. Yaakkkışır..Bende Zorodan şüpheleniyorum
Edit:Luffy'nin babası belli ama zoronun belli değil.
Şşşt Dragoncular görmesinAnladım, Dragon'u dölleyen Zoro'dur demek istiyorsun. Mantıklı aslında, hem de bunu bir yaşında yapmış. Yaakkkışır..
Croco'nun Luffy'nin annesi olmasına razılar. Babası olmasına değil benceŞşşt Dragoncular görmesin
Crocoya bile razılar, Zoroya yürek dayanmaz
Im ölülsüz çıkacak gibi duruyor.Ben Im'den şüpheleniyorum öyle deme Kendini üstün varlık olarak falan görüyor buraya bağlanabilir.
Mihawkdan da şüphelenmiyor değilim ama olsun.
Bu arada profil ne iş? Sende mi kılıç sever oldun
:f ool: normalde o emoji f ile o yu birleştirdiğinde çıkartıyor. Yanlara parantez koyunca ilk parantezi okuduğu içim gülücük yapıyor sanırsam.Neden şu “” emojiyi prantez içine alınca
You fool diye bir yazı çıkıyor
Çok tehlikeli bir emoji banlanmayın da sonra.
Bknz: fool
Tuhaf gerçekten
Bence görünür olma haline geçtiği vakitteki çizim, avatar için daha iyi.Im ölülsüz çıkacak gibi duruyor.
Yok yahu, kılıç değil. Bu karaktere özgü bir sempati diyelim.
Güzel panel cidden ama avatarda pek iyi durmaz gibi geldi.Bence görünür olma haline geçtiği vakitteki çizim, avatar için daha iyi.
Boşuna yarïştırma. Zoro'nun geleceği seviyeyi Sabo rüyasında göremez. Zoro Sabo'yu orta zorlukta alır Wano sonu. Ayık ol. Adam ateş kesicek. Sabo'nun bahtsızlığına bak
Zoro amiralde Wano olacaktı de mi arc sonu? Peki tamam.Boşuna yarïştırma. Zoro'nun geleceği seviyeyi Sabo rüyasında göremez. Zoro Sabo'yu orta zorlukta alır Wano sonu. Ayık ol. Adam ateş kesicek. Sabo'nun bahtsızlığına bak