Neymiş misyonu ?Azı çoğu bilmem de iki yıl sonrasında Zoro bile kabul etmiş farkı. :/ Yine de Zoro'nun seri sonu misyonunu falan göz önünde bulundurduğumuzda fazla bir fark olmadığını söyleyebilirim ben de.
Neymiş misyonu ?Azı çoğu bilmem de iki yıl sonrasında Zoro bile kabul etmiş farkı. :/ Yine de Zoro'nun seri sonu misyonunu falan göz önünde bulundurduğumuzda fazla bir fark olmadığını söyleyebilirim ben de.
AdamsınAzı çoğu bilmem de iki yıl sonrasında Zoro bile kabul etmiş farkı. :/ Yine de Zoro'nun seri sonu misyonunu falan göz önünde bulundurduğumuzda fazla bir fark olmadığını söyleyebilirim ben de.
Kaybolmamak.Neymiş misyonu ?
Sana karşı Zoro'yu savundurtma bana. Yüreğim kaldırmaz bunu.Neymiş misyonu ?
Yok la cidden misyonu neymiş diye soruyorum.Antik silah falan mı veya poneglif ?Sana karşı Zoro'yu savundurtma bana. Yüreğim kaldırmaz bunu.
Herşeyi kesmek. Dur lan bunu zaten yapıyordu. Yani öyle demişti.Neymiş misyonu ?
O kadar az ki bildiğin yok yani.Hahaha zaten ben hep diyoru; tayfanın iki tane Kralı var, Zoro ile Luffy. Bence aralarında çok çok çok az fark vardır
Hea tamam. :/ Misyon dediğim hedefleri ve konumu işte. Shanks'tan güçlü, amiralden zayıf olacak kadar seviye atlayacak işte.Yok la cidden misyonu neymiş diye soruyorum.Antik silah falan mı veya poneglif ?
Güçlü birileri çıkınca kaybolmak falan herhalde.Yok la cidden misyonu neymiş diye soruyorum.Antik silah falan mı veya poneglif ?
Bak nasılda anlıyor beniO kadar az ki bildiğin yok yani.