Şu kısımda hatalı bir algıya kapılmışsın:@Densetsu no Samurai
Cracker nasıl dof'dan güçlü ? crackerin zırhı kırıldığında süpriz bir atakla luffynin g4 lü kolunu kılıcıyla kesti diye mi ? luffy'nin delici şeylere karşı zaafı daha fazla her hangi bir nesneden, o yüzden crackerin kılıç avantajı var bana göre. Ha dofunda ipleri delici gibi bir argümanla gelinebilir ama kılıcın saf kesme özelliği ile ipin kesiciliği bir tutulmaz bence. Onun haricinde crackerin tek numarası bisküvi adamların tekrardan şip şak yerine gelmesiydi. Zırhları da çok sağlam luffy zırhları kırmak için g4 formuna geçmek zorunda kaldı ama adamın orjinal bedeni vasat tek darbeyle gitti. Şimdi luffynin tankman denen formunun gücünü konuşmaya gerek yok bana kalırsa çok aptal bir formuydu luffy'nin. Söylediğim gibi crackerin luffye karşı avantajları "kılıç" ve "çok fazla bisküvi asker üretip karşıdakinin yorulmasına yol açıyor ama direk asıl bedene yürüse g4 formuyla adam tek gidecek." Dofu her zaman 2.komutan ayarında gördüm.
"adamın orjinal bedeni vasat tek darbeyle gitti."
Cracker Dof kadar dayanıklı bir karakter değil; kabul ediyorum. Lakin genel kanının aksine "Cracker teke gitti olum asdfasdf" gibi bir durum da yok. Çünkü o beğenilmeyen krakerler var ya.. Heh işte Luffy, Nami olmadan o krakerleri saf dışı bırakamıyordu. Yani Dof'u hamur gibi yoğuran G4 krakerlere karşı işe yaramadı vee Cracker bu sertliğe yenildi.
Ve yine Dof'un zarar veremediği g4'e Cracker zarar verdi. Luffy bu adama karşı direkt "tüm gücümle dövüşmekten başka çare göremiyorum" dedi. Mangakanın okuyucuya verdiği izlenim Craker'in Dof'tan daha güçlü olduğuydu.