O atağı yeyince iç organları sağlam olanın da işi zor be. Zaten iplerini kopardığını biliyorduk, Doffy hala bahane üretmek yerine savaşmaya devam ediyor. Fanları aksini yapıp bahaneler sıralasa bile.Yakınmadı da müdahale ettiğini gördük.
O atağı yeyince iç organları sağlam olanın da işi zor be. Zaten iplerini kopardığını biliyorduk, Doffy hala bahane üretmek yerine savaşmaya devam ediyor. Fanları aksini yapıp bahaneler sıralasa bile.Yakınmadı da müdahale ettiğini gördük.
Harbi ya orda sıvamışlarAyrıca mochi adamı ipliklerle kontrol etmek nedir ahaha
Sen raad ol reis marco’nun saldırı gücü amiral uçuran tiptenMevzu saldırı gücüyse, ada dilimleyen bir saldırı ne Katakuri'de gördük, ne Anka Marco reisde. Ne de Jack'de. Marco da kesin vardır ada-ülke level ataklar ama.
Marco fanlığımı da yapayım inceden.
Adam zaten bahane üretmedi ki hiç.Adama vuruyorlar vuruyorlar kalkıp yargı dağıtıyordu ama iç organlarının hasarlı olduğunu bu sahneden anlayabiliriz bence.Yaralı olduğu bölgeye darbe yiyince dikişleri atmış ve sanki tekrar dikiyormuş gibi bir izlenim var orda.O kadar darbe yedi hiç böyle bir şey yapmadı ta ki yaralı bölgeye saldırı yiyene kadar.O atağı yeyince iç organları sağlam olanın da işi zor be. Zaten iplerini kopardığını biliyorduk, Doffy hala bahane üretmek yerine savaşmaya devam ediyor. Fanları aksini yapıp bahaneler sıralasa bile.
Çakmasını bile yapmışlar
Hepiniz bir gün anlayacaksınız doffy-sama yı.
Jack daha adam akıllı işlenmemiş bir karakter eğer senin dediğin saldırı gücü gösterildiği kadarsa bırak Luffy'e rakip olmayı Sanji'ye bile rakip olmayacak kadar ezik bir adamdır benim için gitsin kumda oynasın Doflamingo dediğimiz adamsa tamamen işlenmiş seride önemi hemen hemen bitmiş bir karakterdir saldırı gücü de bellidir eğer Jack Zou'da gösterildiği kadar saldırı gücüne sahipse gitsin kumda oynasın.O saldırı gücü ile tayfadan kimseye zarar veremez eğer Zou'da her şeyini gösterdiyse.Jack'in ne saldırı gücü vardı elindeki 2 tane mızrakla yaptığı Dof'tan fazla ?
bunu ciddi soruyorum ne eksiği var Dof'un saldırı gücü olarak
İyi hatırlattın, bu kadar benzer olduğunu hiç düşünmemiştim. E.oda IM'i tasarlarken dofflamingodan ilham almış daha ne olsun.Çakmasını bile yapmışlar
Saldırı gücü dediğin şey senaryoya göre değişir.Jack daha adam akıllı işlenmemiş bir karakter eğer senin dediğin saldırı gücü gösterildiği kadarsa bırak Luffy'e rakip olmayı Sanji'ye bile rakip olmayacak kadar ezik bir adamdır benim için gitsin kumda oynasın Doflamingo dediğimiz adamsa tamamen işlenmiş seride önemi hemen hemen bitmiş bir karakterdir saldırı gücü de bellidir eğer Jack Zou'da gösterildiği kadar saldırı gücüne sahipse gitsin kumda oynasın.