Problem değil hocam.Kırıcı kelime kullandıysam özür dilerim. Bitmedinizi daha çok samimi ortam oluşturmak için söyledim hacı.
Onun dışında ben Trebol'süz yenerdi yenemezdiye girmedim. Dof'u sürekli yalnız dövüştü gibi algı oluşturulmaya çalışılıyor.
Ortada karakterin kendi ağzından Law'a karşı beni bile tek başına yenmeyi düşünebilmen saçma iken Trebol ile birlikte ikimizi yenmeyi düşünmen çok saçma demişti. Bunu Dof söylüyor. Benim tartıştığım bu. Patlayıcı saldırılar da seride etkisi olan saldırılar. Trebol gerektiğinde rakibe zarar vermek için de öyle bir patlama oluşturacak çapta karakter. Sürekli 2 vs1 de avantaj dezavantajlarını bahsediliyor. Trebol yapışkan özelliğiyle gayet Dof'a avantaj oluşturabilecek bir karakter. Ki Trebol sayesinde Dof'un Law'ı deldiği bir sahnede var. Durum böyleyken Dof tek savaştı komik oluyor bence.
Algı meselesi için şunu söylemeliyim ki bir çok kez farklı forumlarda G4>Dof demişliğim var, belki burada da vardır.
Onun dışında yukarıda belirttiğim gibi, Dof zaten Law'u tek başına indirmişti. Ve karakterlerin klasman farkları var. Ben daha çok Luffy savaşında tekti demek istedim. Ve Law'un verdiği hasar epey bir ciddiydi.
Yoksa Dof sütten çıkmış ak kaşık değil. Ama ikinci komutan altı demek de doğru değil bence. Net bir ya da iki derim ben. Ha, amiral artık demem ekstra şeyler olmadıkça.