Riku'nun yönettiği ülkeden daha güvenli olursun la Dof'un yanında. Riko tam süzme, hemen kanıyor. Kralların çoğu vasıfsız.Konuyu niye Luffye bağladın ki? Luffy ülke mi yönetiyor lan klshadfkldhasf
Dof fanlarının gözünde forum artık yaşanmaz bir hal aldı.Konuyu başkalarına çekmeye çalışıyor zaten. O da biliyor gerçekleri Adamı olsan bile yarın gelip ''benim için öl'' diyebilir gayet.
Benim için arama, kendin için ara. Çünkü bazı yerleri unutmuşsun sanki.Sen ne anlatıyorsun brom ya. Ace kendini Luffy'nin ölmemesi için feda etmedi demenden sonra bir de sana mangadan yerler göstermek için gidip arayacağımı mı düşündün
Gidip reisci birine oy atmaması için dil döksem daha iyi.
Rikunun yönettiği ülkede güvendesin. Dışardan Dof gibi senin üstünde biri gelmediği sürece. Dofun yönettiği ülkede hem normalde güvende değilsin hem dışardan biri basarsa Dof hepinizi öldürmeye kalkabilir. Ama sen Dofun yanında güvende hisset tabiii.Riku'nun yönettiği ülkeden daha güvenli olursun la Dof'un yanında. Riko tam süzme, hemen kanıyor. Kralların çoğu vasıfsız.
Benim için arama, kendin için ara. Çünkü bazı yerleri unutmuşsun sanki.Sen ne anlatıyorsun brom ya. Ace kendini Luffy'nin ölmemesi için feda etmedi demenden sonra bir de sana mangadan yerler göstermek için gidip arayacağımı mı düşündün
Gidip reisci birine oy atmaması için dil döksem daha iyi.
Adam her zaman gülüyor, psikopat bir karakter zaten.Lan adam tayfasında ki adam ölürken gülüyordu konuşturma beni şimdi.
Yanındaki adamlar onun için ölmeyecekse Niye varlar?Konuyu başkalarına çekmeye çalışıyor zaten. O da biliyor gerçekleri Adamı olsan bile yarın gelip ''benim için öl'' diyebilir gayet.
Cidden çok güvenli hee Ülkene 3-5 korsan geliyor isyan çıkarıyor sonra diyorsun ki hepinizi kafesin içine alıcam battle royal başlasın ldfkşdsRiku'nun yönettiği ülkeden daha güvenli olursun la Dof'un yanında. Riko tam süzme, hemen kanıyor. Kralların çoğu vasıfsız.
Valla mis anlayışlarımız epey bir farklıymış demek ki, ben şu an hayatı seviyorumBen çok huzurlu yaşardım mis ne güzel aposjıaoıshfa
Dof için çalışıp bir Vergo olursan haklısın. Ama Bellamy olmak veya çöp askerlerden biri olmak da var.Ben cevap vereyim. Kuzey Kore mutlu mu ona bakmak lazım? Hayali sistem hem mantık olmaz, Lufy seven kimse yanında kalmaz bence, dengesiz bir karakter. Ama Doffy için çalışırsan güvende hissedersin diye düşünüyorum. Adamlarını ailesi olarak görüyor.
Ben vatandaşım neden biri için ölmek zorunda olayım ki?Adam her zaman gülüyor, psikopat bir karakter zaten.
Yanındaki adamlar onun için ölmeyecekse Niye varlar?